به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، مولف کتاب «جلوههای عرفانی نهضت حسينی» به قيام عاشورا به عنوان نهضت درسآموز و واقعهای برای زنده نگهداشتن آموزههای متعالی بعثت رسول اکرم(ص) توجه کرده و معتقد است که ضرورت دارد نهضت امام حسین(ع) را با رويکردهای عرفانی، کلامی، فلسفی، تاريخی و اجتماعی تربيتی بازشناسی کرد.
اين پژوهش نخستینبار نهضت حسينی را در چهار رويکرد جلوههای بصيرت و معرفت، عشق و محبت، زيبايیها و اسرار جاودانگی بررسی کردهاست.
چاپ پنجم کتاب «جلوههای عرفانی نهضت حسينی» در 400 صفحه و به قیمت 150 هزار ريال به تازگی از سوی نشر موسسه بوستان کتاب تولید شدهاست.
همچنین کتاب «کربلا نقشه راه» به راهی که سفیران حق از آدم تا خاتم(ص) پیمودند و حسین(ع) وارث آنهاست، میپردازد. به عقده نویسنده، «کربلا نقشه راه است به سوی معبد آزادگی و رهایی مستضعفان از سلطه مستکبران که رنج همیشگی انسان بودهاست.»
محمدتقی رهبر اعتقاد دارد که «گفتمان عاشورا روایت سپیده مبارک عدالت و سرفصل کرامت و وراثت عبادالله الصالحین و نقطه پایان جهل و جمود است. مدرسه عاشورا در جغرافیای زمین و برای هر عصر و نسل حدیث جاودان است که آموزههایش کلید گشایش حیرانی و گمراهی و بشارت افق روشن خداباوری و بیداری و عدالت گستری و ستمسوزی و عدل جهانی است.»
نخستین چاپ کتاب «کربلا، نقشه راه» با شمارگان دو هزار نسخه در 436 صفحه و به قیمت 180 هزار ريال از سوی موسسه بوستان کتاب منتشر شدهاست.
سیداصغر ناظمزاده قمی نیز کتاب «تجلي امامت» را به رشته تحریر درآوردهاست. این اثر تحليلى رفتارهاى حكومت حضرت على(ع) و رويدادهاى آن دوره را به مخاطبان ارایه میدهد.
امامت و حكومت على(ع)، سياست على(ع)، على(ع)و كارگزاران، على(ع)و اقتصاد و جنگهاى على(ع) در دوران حكومت از جمله مباحثیاند که در این کتاب تشریح میشوند.
در بخشی از کتاب تجلى امامت نوشته شدهاست: «بىترديد دوران پنجساله حكومت اميرمومنان(ع) فصل درخشانى را در تاريخ ديندارى و سياست رقم زدهاست. اين حكومت كه در رفتار سياسى و مذهبى خود، ناظر بر حكومت پيامبر اسلام(ص) بود، توانست ارزشها و هنجارهاى دينى چون عدالت و امر به معروف و نهىازمنكر را در قالب حكومتى دينى پياده كند.»
چاپ ششم کتاب تجلى امامت با شمارگان یکهزار نسخه، در 660 صفحه و به قیمت 260 هزار ريال به تازگی از سوی واحد نشر موسسه بوستان کتاب روانه بازار نشر شدهاست.
سهشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۱
نظر شما