کومبوچا، نام قارچی است که به تعبیر متخصصان طب گیاهی، اکسیر جوانی، زیبایی و سلامتی است. معصومه استکی، مهدی قنواتی و فخرالسادات موسوی، در کتابی با عنوان «چای کومبوچا» به معرفی این گیاه دارویی پرداختهاند.
در این کتاب درباره خواص این گیاه عنوان شده که «کومبوچا» برای جلوگیری از خستگی و سستی بدن، تقویت قوای جنسی و جسمی و جلوگیری از علایم اولیه پیری و سختی رگها و عروق قلبی مناسب است.
جلوگیری از بیماریهای MS و روماتیسم، تاثیرگذاری در کاهش قند خون و چربی خون، همچنین جلوگیری از سرطانی شدن سلولها به دلیل دارا بودن اسید گلورونیک، از دیگر فوایدی است که در این گیاه طبی جمع شده است.
نحوه خشک کردن قارچ کومبوچا، نکات ضروری برای تهیه قارچ سالمتر و تهیه چای کومبوچا در 6 مرحله، دیگر موضوعاتیاند که در این کتاب بررسی شده است.
کتاب «چای کومبوچا» با شمارگان یکهزار نسخه در 196 صفحه، به بهای 10 هزار تومان از سوی انتشارات بهتا پژوهش منتشر شده است.
نظر شما