احمدمسجدجامعی،عضو شورای اسلامی شهر تهران در این مراسم گفت: کتابخانههای خانگی سنت کهنی دارند. این کتابخانه ها قبلاً هم در تهران وجود داشت و محل رفت و آمد همگان بود اما از زمانی که واحد خانه، دستگاه شد، شرایط جدیدی به وجود آمد و معماری خانهها تغییر پیدا کرد و کتابخانه در همه خانهها وجود نداشت واین مدرنیته ناقص همچنان ادامه پیدا کرد.
وی تصریح کرد: در همه جای دنیا تجربههایی برای مدیریت فضا وجود دارد. کتابخانههای خانگی دارای کارکرد اجتماعی است و در اکثر موارد متولی آن یک یا دو فرد هستند. از جمله کارکردهای این کتابخانهها میتوان به کارکرد تاریخی آنها اشاره کرد. وحدتبخشی و نزدیکتر کردن انسانها به یکدیگر از جمله کارکردهای این کتابخانههاست که سبب نزدیک شدن افراد به یکدیگر و ایجاد فضای گفتوگو و ایجاد جامعهای دانایی محور میشود.
وی گفت: دانایی یک نشاط روحی را به ارمغان میآورد و پیوندی را بین گروههای مختلف ایجاد میکند و سبب نوعی همافزایی پدید آورندگان آثار، مخاطبان و نویسندگان و ناشران آثار میشود. کتاب پیوند دهنده روح ها و برطرف کننده شکاف ها از زمانه ای گذشته تابه حال بوده است. کلاً تمدن ما مبتنی بر کتاب است و به وضوح میبینیم که این کالا ، روحیه های مختلفی را هم که نمیتوانستند هرگز درکنار یکدیگر قرار گیرند در کنار هم جمع کرده است.
نظر شما