هفتمین نشست از سلسله نشستهای «تاریخ شفاهی کتاب» دوشنبه هشتم دیماه به قدردانی از ناصر میرباقری، مدیر انتشارات فرهنگ و هنر گویا اختصاص دارد.
خانه فرهنگ و هنر گویا فعالیت خود را از سال 1360 با چاپ کتابهای تاریخی، ادبی و زبانهای خارجی در حوزه نشر آغاز کرد و از سال 1370 تا به امروز فعالیت مستمر خود را در زمینه چاپ کتابهای نفیس هنری در حوزههای ایرانشناسی، شعر، خوشنویسی، نقاشی و نگارگری دنبال کرده که با استقبال چشمگیر هنردوستان و مهرورزان فرهنگ و هنر ایران زمین در داخل و خارج کشور مواجه شده است.
خانه فرهنگ و هنر گویا در گامی دیگر اقدام به چاپ کارتهای تبریک از آثار استادان این مرز و بوم کرده است. استقبال مردم از این امر سبب شد کارتهای تبریک که تا پیش از آن به صورت وارداتی عرضه میشد، اکنون جای خود را به آثاری از اندیشه و دستان توانای هنرمندان کشور داد.
نخستین نشست از سلسله نشستهای «تاریخ شفاهی کتاب» به قدردانی از مدیر انتشارات طهوری (سید احمدرضا طهوری)، دومین نشست به قدردانی از نشر آگاه (مدیریت محسن بخشیخوانساری) و گفتوگو با مدیر نشر معین (محمدقاسم لیما صالحرامسری) و سومین نشست به مدیران نشر جاویدان (محمود علمی و ابوالقاسم علمی) اختصاص داشت.
مرکز کتابپژوهی در چهارمین نشست از این سلسله نشستها به انتشارات غزالی پرداخت و از سیدجمالالدین دربندی و سیدمهدی دربندی قدردانی کرد. پنجمین نشست از سلسله نشستهای «تاریخ شفاهی کتاب» به انتشارات سنایی و قدردانی از داوود شیرازی و ششمین نشست نیز به قدردانی از حسین مفید، مدیر انتشارات مولی اختصاص یافت.
هفتمین نشست «تاریخ شفاهی کتاب» دوشنبه (هشتم دیماه) از ساعت 16 تا 18 برگزار خواهد شد.
علاقهمندان به حضور در این نشست میتوانند به خیابان انقلاب، خیابان فلسطین جنوبی، کوچه خواجه نصیر، پلاک 2، سرای اهل قلم مراجعه کنند.
نظر شما