سیروس نیرو گفت: کتاب «خوانش شعر نیما» که سال 1379 نشر اشاره منتشر کرد مورد سرقت قرار گرفته و چند نفر بدون اجازه من آن را منتشر کردهاند. برای پیگیری این موضوع به وکیلم گفتهام تا موضوع را دنبال کند در واقع فعلاً مشغول تنظیم شکایتم تا مسببان این موضوع را پیدا کنم.
این شاعر اضافه کرد: کتاب «میخواهم سقراط ناراضی باشم نه خوک راضی» نیز به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رفته تا مجوز انتشار دریافت کند اما سرنوشت کتاب «دنیای شجاع نو» که همان کتاب نیمای من بود همچنان در هالهای از ابهام به سر میبرد. این کتاب را چند سال پیش انتشارات کتابسرای تندیس به چاپ رساند که اشعار نیما را در 600 صفحه دربرمیگرفت.
وی افزود: من در این کتاب همه اشکالات نسخههای قبل را اصلاح کردهام و از آنجا که شاگرد نیما بودم اشراف کاملی به موضوع داشتم. این کتاب در حال حاضر در دانشگاه کرمانشاه و کتابخانه آستان قدس رضوی نیز هست اما ناشر کتاب آن را به دلایل مبهم جمع کرد.
شاعر کتاب «ردپا» ادامه داد: مجموعه شعر «پنج گنج نظامی» را نیز بیت به بیت معنی کردهام که حاصل بیش از 10 سال کار است. همچنین کتاب «آینه و آه» و «داستانهای پیش پا افتاده» و مجموعه شعر «مینا» را نیز آماده انتشار کردهام و به ناشرانی سپردهام اما نشر سحر که قرار بود کتاب «مینا» را منتشر کند تازگیها میگوید من کتاب را چاپ میکنم و جایی ندارم که آن را نگه دارم، خودت آن را ببر و توزیع کن!
سیروس نیرو گفت: انتشارت سحر این موضوع را از اول به من نگفت بنابراین نمیدانم با این کتاب چه کار کنم.
سیروس نیرو متولد 1309 است. او نخستین مجموعه شعر خود را در سال 1334 با عنوان «سحر» به چاپ رساند. از دیگر آثار او باید به «شاهکارهای شعر معاصر»(1337)، «جاده»(1350)، «بهار از پنجره»(1356)، «از کودتا تا انقلاب»(1358)، «گنج مراد»(تفسیر غزل های حافظ 1362) و «با تهاجم باد»(1367) اشاره کرد.
نظر شما