یکشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۶
نوشته‌ای درباره موزه میراث روستایی گیلان در «کندوج»

شماره دهم مجله «کندوج» (ویژه تابستان) با یادداشت‌ها و مقالاتی منتشر شد. در این شماره مطالبی درباره موزه میراث روستایی گیلان، پیشینه چایکاری در ایران زمین و موزه‌ای از جنس اکوزوفی آمده است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، شماره دهم مجله کندوج (ویژه تابستان) پس از یک وقفه با یادداشت‌ها و مقالاتی از محمود طالقانی، سیدمحمدبهشتی، سبحان آهنی، آناهیتا موسوی، رضا معصومی‌راد، ناصر دبیر و منیژه مقصودی منتشر شد.

دراین شماره همچنین با سید محمد بهشتی، رئیس پژوهشگاه در زمینه ثروت گیلانی‌ها و محمدعلی اینانلو، روزنامه‌نگار و کارگردان در رابطه با موزه میراث روستایی گیلان گفت‌وگو شده است.

در سرمقاله این شماره به قلم محمود طالقانی آمده است: «جامعه در حال گذر ایران در چند دهه اخیر گرفتار بحران فرهنگی و هویتی کم سابقه‌ای در تاریخ طولانی خود شده است، جامعه‌ای که قدرت پیام‌های فرهنگی خود را ازدست داده و به همین دلیل در مقابل تهاجمات فرهنگی آسیب‌پذیر است.»

نویسنده در ادامه می‌افزاید: «در چنین شرایطی نهادها و متولیان ذیربط با توجه به بازتاب‌های سیاستگذاری و عملکرد چند دهه گذشته خود بایستی رویکردی کاملا متفاوت و بعضا متضاد با گذشته را در راس برنامه‌های خود قرار دهند.»

در مجله کندوج مطالبی دیگر چون نقش آب در حیات ایران زمین نوشته سیدمحمد بهشتی، موزه‌ای از جنس اکوزوفی به قلم سبحان آهنی، بررسی موانع توسعه گردشگری فرهنگی در ایران اثر رضا معصومی‌راد، طبیعت تاریخ و فرهنگ گیلان و منشا مستمر تمدن و منشور توسعه پایدار به چاپ رسیده است.

پیشینه چایکاری در ایران زمین نوشته سارا غلامی، گیاهان دارویی- خوراکی در منطقه گرمسار، مطالعه موردی روستای کهن آباد از مطالب دیگر آخرین شماره کندوج است.

این مجله با صاحب امتیازی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و پژوهشکده تحقیقات کاربردی فرهنگ ایرانی، مدیر مسئولی سیداحمد محیط طباطبایی و سردبیری داریوش طالقانی منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها