رئیس بنیاد سعدی گفت: دورههای دانشافزایی زبان فارسی پیامهای اقتصادی، امنیتی و مدیریتی فراوانی برای کشور دارد که باید همه مسئولان کشور به آن توجه ویژه داشته باشند.
وی با بیان اینکه دوره دانشافزایی تابستان، یکی از بزرگترین کارهای اجرایی و مدیریتی بنیاد سعدی در طول سال است که از چند ماه قبل دغدغه اجرای آنرا داریم، گفت: من از مجموع همکاران بنیاد سعدی برای اجرای اینکار دستهجمعی تشکر میکنم. در حال حاضر، یکی از امتیازات ما در منطقه و دنیای معاصر این است که کشور ما که در اطراف آن مشکلات زیادی وجود دارد، از امنیت برخوردار بوده و آرامترین کشور در منطقه است؛ این ثبات و امنیت سرمایه ماست که جای شکر دارد.
حداد عادل با بیان اینکه دورههای دانشافزایی علاوه بر اینکه دورهای آموزشی برای فارسیآموزان است، یک دوره کارورزی مدیریتی برای ما در بنیاد سعدی است، افزود: بهنظر من اولین و اصلیترین مشکل ما در کشور، مشکل مدیریتی است. اگر مدیریت داشته باشیم به دنبال نداشتهها نمیرویم، بلکه به داشتههایمان نگاه میکنیم و بهترین استفاده را از آنها میبریم.
رئیس بنیاد سعدی، شعار «ما میتوانیم» را شعار ارزشمندی دانست و اظهار کرد: اگر یک ملت به این شعار باور داشته باشد، میتواند جهش کند. مدیریت فقط در ساخت سد، جاده و تجهیزات امنیتی نیست، بلکه مهمتر از آن جنبه نرمافزاری است که در مدیریت آن، دستاوردهای مهمی نهفته است؛ بنابراین شیوه مدیریت و نظم در امور اجرایی است که کارها را بهخوبی پیش میبرد.
وی ادامه داد: اگر ما دورههای دانشافزایی را با یک مدیریت منطقی و مسئولانه برگزار کنیم یک تصویر مادامالعمر و مثبت در ذهن فارسی آموزان خارجی و دیگرانی که شاهد اجرای این برنامه هستند، ایجاد میشود و این یک دستاورد خوب است که من در بازدید از روند اجرایی هشتاد و سومین دوره دانشافزایی و حضور در برنامههای افتتاحیه و اختتامیه مشاهده کردم.
حداد عادل با اشاره به ایفای نقش فعالانه، مسئولانه و منسجم همکاران بنیاد سعدی در بخشهای مختلف دوره دانشافزایی، همکاری خوب دانشگاه علامه طباطبایی با بنیاد سعدی را نیز از ویژگیهای مهم در برگزاری هشتاد و سومین دوره دانشافزایی دانست و گفت: با همراهی خوب دانشگاه، انصافا هیچ دغدغه مهمی برای ما در اجرای دوره ایجاد نشد و دکتر سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی کاملا مشفقانه، برادرانه و با مدیریت خوب با ما همدلی کرد و بسیار روان و راحت، دوره را به سرانجام رساندیم.
رئیس بنیاد سعدی با اشاره به میزبانی و همکاری خوب شهرداری و دانشگاه اصفهان از فارسیآموزان حاضر در هشتاد و سومین دوره دانشافزایی و تقدیر از آنها، بیان کرد: سفر امسال فارسیآموزان به اصفهان به شکل بهتری برگزار شد و امیدوارم سال آینده برنامه سفر به شیراز را نیز برای فارسیآموزان ترتیب دهیم تا مزار حافظ و سعدی را از نزدیک ببینند.
در ابتدای این آیین رضا مراد صحرایی، معاون آموزش و پژوهش بنیاد سعدی نیز گزارشی از روند کامل هشتاد و سومین دوره دانشافزایی به همراه گزارش تحلیلی ارائه کرد.
همچنین ریاست بنیاد از تعدادی از مدیران و معاونان بنیاد که در دوره دانشافزایی بیشترین زحمات را کشیده بودند، با ارائه سپاسنامهای تقدیر کرد.
نظر شما