سه‌شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۷ - ۰۹:۵۴
معرفي كتاب‌هاي سينمايي روز در «نقد سينما»

شماره بيست و چهارم ماهنامه سينمايي «نقد سينما» با معرفي كتاب‌هاي سينمايي روز دنيا منتشر شد.\

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) «مباني نشانه‌شناسي» نوشته «دانيل چندلر» نخستين كتابي است كه توسط اين شماره از ماهنامه «نقد سينما» معرفي شده است. اين كتاب را «مهدي پارسا» به فارسي برگردانده است. 

نقد سينما «مباني نشانه‌شناسي» را اينگونه معرفي مي‌كند: «كتاب در فصول هفت‌گانه خود سعي در تبيين مفاهيمي چون: الگوهاي نشانه، نشانه‌ها و چيزها(اشيا)، تحليل ساختارها، چالش‌هاي لفظي، ‌رمزگان، ‌برهمكنش‌هاي متني و محدوديت‌ها و قابليت‌ها، دارد كه در هر بخش از اين مقوله نيز به راستي تلاش درخور و بايسته، براي تحليل و تفسير اين مفاهيم به زباني ساده، از سوي نويسنده انجام شده است.»

«بعد از اين صحنه چه اتفاقي مي‌افتد؟» نوشته مارك نورمن، «بازيگرداني» اثر جوديت وستون و «عادت از بزرگان فيلمنامه‌نويس» نوشته كارل اگليزياس از كتاب‌هاي معرفي‌شده در اين ماهنامه است.

پرونده بيست و چهارمين شماره «نقد سينما» درباره فيلمنامه است. جايگاه مناسب فيلمنامه‌نويس و فيلمنامه‌نويسي، فيلمنامه سينماي ايران، همه‌چيز به سياست‌هاي كلان فرهنگي وابسته است، فيلمنامه پايه ساختاري سينما، نگاهي به بحران فيلمنامه در ايران، كار فيلمنامه ـ حرفه فيلمنامه‌نويس، فيلمنامه تنها مشكل سينما نيست، فيلمنامه و فيلمنامه‌نويس از نگاه اهالي سينما، معضلي به نام فيلمنامه يا فيلمنامه‌نويس، متهم رديف اول؛ فيلمنامه و 2+10 نكته مهم درباره فيلمنامه‌نويسي از مطالب منتشرشده در اين پرونده است.

اين شماره از ماهنامه نقد سينما با صاحب‌امتيازي حوزه هنري، مديرمسئولي حسن بنيانيان و سردبيري عزيزاله حاجي‌مشهدي و به كوشش انتشارات سوره مهر در 95 صفحه و به بهاي 1000 تومان منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها