به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، همزمان با فرارسیدن میلاد حضرت امیرالمومنین علیه السلام، همنشینی «کتاب و هیئت» با حضور نوجوانان کتابخوان در فرهنگسرای گلستان برگزار شد.
در این مراسم مجید پورولی کلشتری نویسنده حضور داشت و در یک جمع صمیمی، تعدادی از نوجوانان کانون هیوا، کتاب هایی درباره امام علی علیه السلام را خواندند و ابعاد زندگی نخستین امام شیعیان را از دریچه کتاب مرور کردند. پرناز سلیمی عضو کانون دختران هیوا به عنوان نخستین مخاطب روی صحنه آمد.
او درباره کتاب «قدیس» توضیح داد و گفت: من کتاب قدیس را خواندم؛ این کتاب درباره یک کشیش مسیحی است که کتاب های مذهبی با موضوعات مختلفی را می خواند. در همین مسیر به نهج البلاغه می رسد و پس از خواندن این کتاب، تحت تاثیر امیرالمومنین (ع) قرار می گیرد و شیعه می شود.
وی ادامه داد: نکته قابل توجه در این کتاب این است که او بسیار متعصب بوده و پیش از خواندن نهج البلاغه معتقد بوده است که همه دنیا باید مسیحی شوند اما پس از خواندن نهج البلاغه به کلیسا می رود و به همه می گوید که من هیچ کسی را بالاتر از امام علی ندیده ام. او با این اقدام، هوادارانش را به مذهب تشیع دعوت می کند.
نرگس علیبخشی یکی دیگر از دختران نوجوان حاضر در این جلسه بود؛ او درباره کتاب «فرزند کعبه» توضیح داد و گفت: این کتاب درباره تولد حضرت امام علی علیه السلام و اتفاقاتی است که در مدینه برای ایشان رخ می دهد. من سوالات زیادی درباره حضرت علی (ع) و زندگی ایشان داشتم و به همین دلیل این کتاب را انتخاب کردم.
وی ادامه داد: نکته قابل توجه این کتاب این بود که از زبان افراد مختلف، نکاتی درباره زندگی امام علی (ع) بیان شده بود؛ حتی در بخشی از کتاب، روایت یک زن مسیحی درباره ایشان بیان شده بود که برایم بسیار جذاب بود. داستان مشهور تفقد امام علی از فرزندان و خانواده شهدایی که در جنگ ها به شهادت رسیده اند، بخش مهم و دلنشین این کتاب است. خواندن فرزند کعبه را به همه توصیه می کنم.
بهار محمدی یکی دیگر از اعضای کانون هیوا بود. او گفت: کتاب «فاطمه علی است» نوشته علی قهرمانی را خوانده ام. این کتاب مجموعه داستان های کوتاهی از زندگی حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها است. وی سپس بخشی از این کتاب را خواند.
مجید پور ولی در بخشی از این جلسه گفت: درباره اهل بیت (ع) بهتر آن است که از کلمه «ظهور» استفاده کنیم؛ تولد بدین معنی است که آن فرد قبلاً نبوده و سپس پیدا شده است اما ائمه معصومین قبل از تولد هم حضور داشته اند. کما اینکه ائمه اهل بیت، بعد از شهادت نیز حاضر و ناظر بر ما هستند. وی ادامه داد: خلقت امام، خلقت نوری است. ما انسان ها از خاک و طینت اهل بیت هستیم، اما خلقت امام از نور است. زمانی که به جز خداوند هیچ چیز دیگری نبود، او اراده به خلقت کرد و اولین موجودی که خلق شد، نور وجودی حضرت رسول اکرم بود. این نور اولی، به دو نیم تقسیم شد؛ نیمی به رسول خداوند و نیمی به امیرالمومنین تعلق پیدا کرد. سپس نور حضرت فاطمه زهرا خلق شد و از این نور وجودی بود که آسمان ها نور گرفت. امام حسن، امام حسین و بقیه اهل بیت نیز خلقت نوری دارند.
او با طرح یک پرسش صحبت های خود را ادامه داد و گفت: فضایل چیست؟ فضایل به معنای برتری است و در حدیثی از رسول خداوند آمده است که هر کس حدیثی در فضایل حضرت امیرالمومنین ببیند، گناهی که با چشمانش انجام داده پاک می شود و اگر آن فضایل را بخواند، هر کس که آن را می شنود، گناهانی که با گوشش انجام داده است، پاک می شود. حتی در روایتی آمده است که اگر کسی حدیثی از فضایل امیرالمومنین را بر روی کاغذی بنویسد، تا زمانی که آن کاغذ پابرجاست، برای نویسنده ثواب نوشته می شود و ملائکه برای او طلب مغفرت میکنند.
به گزارش ایبنا؛ به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای گلستان، خوانش اشعار و متونی در وصف امیرالمومنین علیهالسلام و مولودی خوانی از سوی نوجوانان بخش دیگری از این مراسم بود.
نظر شما