فوتبال آمریکایی هر چند میان نویسندگان این کشور مقبولیتی نداشت اما بخشی از فرهنگ این کشور است. در هفته جاری مسابقات سوپرجام این رشته ورزشی نیز برگزار خواهد شد. به همین بهانه به معرفی چند مقاله میپردازیم که موضوع آن فوتبال است.
«درگیری یک بازیکن دبیرستانی با بیماری» نوشته «رِید فورگیو»: داستان غمانگیز و تأثیرگزاری که در پی قدردانی از بازیک فوتبال دبیرستانی است که با یک بیماری مهلک جنگید. وی قبل از مرگ از خانواده خود درخواست کرده بود داستان وی را با همه دنیا به اشتراک بگذارند.
«فوتبال: فریب بازی» نوشته «مارک ادموندسون»: در این نامه عاشقانه که خطاب به فوتبال نوشته شده است نویسنده در تلاش است از لذات و زیباییهای این ورزش سخن بگوید و حتی فوتبال را با شعر مقایسه میکند.
«آیا فوتبال خشونت را حفظ میکند؟» نوشته «چاک کولسترمان»: مقاله «کولسترمان» دو تئوری متفاوت را در فوتبال بررسی میکند. تئوری اول این است که روزی این ورزش از بین خواهد رفت و تئوری دوم تغییر زیاد آن را پیشگویی میکند. البته سخنان او در سال 2017 بیشتر از قبل برای مردم قابلدرک است زیرا از خشونتی که بازیکنان از جامعه وام میگیرند و در زمین فوتبال تخلیه میکنند سخن میگوید.
«سرطان فوتبال» نوشته «تیموتی مایکل لاو»: این مقاله معتقد است خشونت به انواع مختلف خود را در فوتبال بروز میدهد و در ادامه از استثمار و بردهداری در فوتبال در کشور «آمریکا» سخن میگوید.
«بازی توهینآمیز» نوشته «مالکولم گلادول»: در این مقاله نویسنده این سؤال را مطرح میکند که به راستی فرق بین جنگ سگها و فوتبال آمریکایی چیست؟ وی معتقد است این دو گروه شباهت بسیاری با هم دارند زیرا در هر دو بازی دو گروه با خشونت بسیاری با هم میجنگند و کسی به درد و رنجی که بر آنان متحمل میشود توجهی ندارد.
«لزوم فوتبال» نوشته «جمیل اسمیت»: در این مقاله «اسمیت» که پیش از این تولیدکننده فیلم بود معتقد است نقصهای فوتبال است که سبب میشود لزوم آن برای جامعه آمریکایی قابل درک باشد. نویسنده در این مقاله اعلام میکند روزی خواهد آمد که فوتبال سبب میشود آمریکاییها خود واقعی خود را ببینند.
«همه با هم فوتبال را میسازیم» نوشته «لوئیسا توماس»: نویسنده در این مقاله درباره خشونت در این ورزش سخن میگوید و معتقد است طرفداران و بازیکنان یک خانواده هستند و با هم سبب ایجاد خشونت در داخل و بیرون زمین میشوند.
«توهم جامعه فوتبال» نوشته «نیکولاس دیویدوف»: نویسنده در این مقاله معتقد است تلویزیون همه چیز حتی فوتبال را تغییر میدهد. قبل از اختراع تلویزیون چنین اتفاقاتی در فوتبال رخ نمیداد و همه چیز آرامتر بود.
«دونالد ترامپ» نماینده قسمت بد فوتبال است» نوشته «روبرت لیپسیت»: مقالهای که برای «ترامپ» مرثیه میخواند و معتقد است وی در تیمداری نیز شکست خورده است- «ترامپ» پیش از این یک تیم فوتبال خریده بود اما موفقیتی در این زمینه کسب نکرد. البته نویسنده معتقد است افرادی چون «کالین کاپرنیک»، بازیکن معروف آمریکایی امید این رشته ورزشی هستند.
نظر شما