نخستین چاپ کتاب «جان جهان؛ پژوهشی نو و جامع در عرصه مهدویت» به قلم مهدی طیب از سوی انتشارات کتاب جمکران، منتشر و در نمایشگاه کتاب تهران عرضه شد.
در کتاب «جان جهان؛ پژوهشی نو و جامع در عرصه مهدویت» در قالب هشت فصل با عنوانهای منجیباوری در اقوام، مکاتب و مذاهب دیگر، مهدویت باور مشترک همه مذاهب اسلامی، مهدویت در عرصه عرفان، حضرت مهدی (عج)، غیبت و دیدار، شیعه در عصر غیبت، عصر ظهور و سخنان حضرت مهدی (عج) به انضمام یک پیوست با عنوان «پایان شب سیه» به این موضوع پرداخته شده است.
بحث مهدویت درعرصه عرفان و از منظر عارفان در راستای مبحث انسان کامل است که زوایای متعددی دارد. بحث انسان کامل پیوند ناگسستنی اندیشه و تفکر عرفانی را با اعتقاد به ولایت اهل بیت (ع) و بهویژه به وجود مقدس حضرت مهدی (عج) مشخص میکند. نویسنده سومین فصل کتاب را به این موضوع مهم اختصاص داده است.
در صفحه 179 این کتاب میخوانیم: «در جهان امروز شاهدیم که تقریبا تمام اقشار و گروهها و احزاب و جناحها و مکاتب و مرامهایی که مدعی اصلاح امور بوده و ادعای برپایی عدالت و صلح و امنیت داشتهاند، تاکنون بر تخت حکومت و اریکه قدرت نشستهاند و این ادعای آنان در عمل باطل شده است و تمامی سیاسیون و روشنفکران و صاحبان ایسمها و حتی متولیان ادیان، ناکارآمدی خود را در عمل به وضوح آشکار ساخته و دریافتهاند. تجربهها رو به پایان است و انشاءالله ظهور بسیار نزدیک است.»
همچنین در صفحه 184 در ذیل سرفصل «آثار و فواید وجودی امام غایب» آمده است: «تفاوت شیعه و اهل سنت در اعتقاد به حضرت مهدی (عج) آن است که اهل سنت معتقدند مهدی (ع) از نسل فاطمه (ع) در آخرالزمان متولد خواهد شد و سپس قیام خواهد کرد؛ اما شیعه بر این باور است که آن حضرت در سال 255 ه.ق متولد شدند و هماکنون در جهان و بین مردم زندگی میکنند و مردم گرچه ممکن است آن حضرت را ببینند؛ اما ایشان را نمیشناسند.»
نخستین چاپ کتاب «جان جهان» در 583 صفحه با شمارگان یکهزار نسخه از سوی انتشارات کتاب جمکران منتشر شده است.
نظر شما