یکی از نوادگان «برام استوکر»، نویسنده کتاب معروف «دراکولا» در حال نگارش پیشدرآمد این داستان است و قصد دارد آن را در سال 2018 منتشر کند.
«داکر استوکر» از نوادگان «استوکر» این کار را با همکاری «جی. دی. بارکر»، نویسنده آمریکایی آثار پرفروش جنایی انجام میدهد. قرار است کتاب سال آینده میلادی وارد بازار شود. این خبر هیجان زیادی در میان مردم در دنیای ادبیات و حوزه فیلمسازی ایجاد کرده است. حق چاپ و توزیع کتاب در آمریکا و بریتانیا فروخته شد و حق تبدیل کتاب به فیلم سینمایی را نیز کمپانی «پارامونت» خریداری کرده است.
بنا بر گفته خود «داکر استوکر» که در سال 2009 ادامه کتاب را نیز نوشته است 102 صفحه از داستان اصلی «دراکولا» مفقود شده بود و فقط 17 صفحه از آن پیدا و توسط بیوه «برام استوکر» به عنوان داستان کوتاه در سال 1914 منتشر شد. داستان کتاب جدید در سال 1868 رخ میدهد و «داکر» برای نوشتن آن همه دستنوشتهها و مجلههای «برام استوکر» را مورد بررسی قرار دادند. بخش اصلی کتاب را دفترچه خاطرات شخصی «برام استوکر» و بخشی دیگر زاییده تخیل و حدس و گمان نواده اوست.
کتاب «دراکولا» نوشته «برام استوکر» نویسنده ایرلندی داستانی گوتیک دارد و قصه شخصیت اصلی که خود دراکولا است روایت میکند. در زمانهای قدیم شوالیهای به نام لرد دراکول زنی بسیار زیبا داشت. زن زیبا پس از رفتن همسرش به جنگ و شنیدن خبر مرگ او خودکشی میکند. دراکول که سردار جنگ بود و در میان مردم از احترام زیادی برخوردار بود از ماجرا باخبر میشود و به شهر بازمیگردد و از کشیش درخواست میکند همسرش را به صورت آبرومندانه دفن کند اما کشیش نمیپذیرد. لرد دراکول نیز با شمشیر خود که توسط آن هزاران روح را در جنگ گرفته بود به مجسمه مسیح ضربه میزند. از مجسمه مسیح خون جاری میشود و لرد دراکول با خوردن آن تبدیل به خونآشام میشود. البته داستان افسانه «دراکولا» از «رومانی» سرچشمه گرفته است اما به دلیل هیجان و همچنین نوآوری در روایت ترس و وحشت در سراسر جهان معروف شد.
وری
از این داستان تاکنون اقتباسهای سینمایی و تئاتری بسیاری در سراسر دنیا صورت گرفته است. بسیاری از نویسندگان پس از «استوکر» نیز به نوشتن داستان دراکولایی رو آوردند. این داستان حتی برای نوجوانان در دنیا بازنویسی شده است و ترجمه نسخه نوجوانان «دراکولا» در ایران توسط «فاطمه یگانه» انجام و در نشر «قدیانی» منتشر شده است. خود داستان اصلی «دراکولا» نیز در سال 1376 با ترجمه «جمشید اسکندانی» و توسط نشر «ثالث» وارد بازار کتاب شد.
نظر شما