شنبه ۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۵۹
بهترین مراجع برای جستجوی ایبوک‌های رایگان

یکی از ویژگی‌ها و مزیات کتاب‌های الکترونیک نسبت به انواع چاپی ارائه و عرضه رایگان این کتاب‌ها در سایت‌های مختلف است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از پی‌سی‌ورلد، یکی از فایده‌های داشتن کتاب‌خوان‌های الکترونیک ساخت شرکت‌های مختلف به خصوص کتاب‌خوان کیندل شرکت فروشگاه‌ آنلاین آمازون استفاده از کتاب‌های رایگان موجود در سایت‌های مختلف است. این کتاب‌ها توسط شرکت‌ها و موسسات خیریه برای استفاده کاربران این کتاب‌خوان‌ها عرضه می‌شود. از معروف‌ترین مراجع ارائه کننده این کتاب‌های رایگان سایت‌های زیر هستند:
 

بوک زدزد(BookZZ)
کاربران و علاقندان به کتاب‌های الکترونیک وقتی وارد این سایت شوند با کادر جستجویی روبرو خواهند شد که تنها کتاب رایگان جستجو می‌کند. این سایت ادعا می‌کند بزرگترین کتاب‌خانه دیجیتال در جهان است که نزدیک به 3میلیون کتاب الکترونیک در خود دارد. سایت دارای دو بخش کتاب‌های داستانی و مستند است.
 
 
پلی استور گوگل (Google eBookstore)
سرویس پلی استور نرم افزار و بازار رسمی اپلیکیشن‌های اندروید است که به کاربران اندرویدی این قابلیت را می‌دهد که به گنجینه‌ای از نرم افزارها و بازی های مختلف رایگان دنیا دسترسی داشته باشند. این سرویس متعلق به شرکت گوگل است. گوگل به تازگی سرویس دانلود رایگان کتاب‌های الکترونیک خود را از طریق این سرویس راه‌اندازی کرده است. مثل نرم‌افزارهای رایگان این شرکت میلیون‌ها کتاب رایگان نیز در پلی‌استور وجود دارد.

 
پروژه گوتنبرگ (Project Gutenberg)
این پروژه در سال ۱۹۷۱ به وسیله یک نویسنده آمریکایی به نام مایکل هارت تاسیس شد و تقریباً قدیمی‌ترین کتابخانه دیجیتال در جهان و یکی از معروف‌ترین آنهاست.  این کتابخانه گنجینه منحصر به فردی از کتاب‌های الکترونیکی رایگان است که به عنوان مرجع برای علاقمندان به کتاب‌های الکترونیک محسوب می‌شود. پروژه گوتنبرگ هفته‌ای سه میلیون کتاب الکترونیکی از طریق فقط یک سایت در دانشگاه کارولینای شمالی به نمایش می‌گذارد. این مجموعه بیشتر متن کامل کتاب‌هایی با مجوز مالکیت عمومی است.

 
اوردرایو (OverDrive)
این سایت در حقیقت موتور جستجوی کتاب‌خانه‌های دیجیتال در جهان به شمار می‌رود و بیشتر علاقمندان به کتاب‌های رایگان از این این سایت به عنوان گوگل کتاب‌های الکترونیک یاد می‌کنند. کاربران با ورود به این سایت کافی است نام کتاب یا کد دیجیتال یا هر اطلاعاتی که روی کتاب وجود دارد در موتور جستجوی این سایت وارد کرده و کتاب مورد نظر خود را پیدا کنند. مرجع کتاب‌های رایگان این سایت بسیار کامل است و کاربران می‌توانند نشانی آنها را پیدا کنند.

 
بوک باب (bookbub)
این سایت توسط شرکتی اداره می‌شود که با ناشران و کتابفروشان آمریکایی قرارداد دارد ولی در سایت خود موتور جستجوی کتاب‌های الکترونیک رایگان دارد که به کاربران اجاره می‌دهد به کتاب‌هایی دسترسی پیدا کنند که توسط ناشران مختلف به صورت رایگان برای دانلود عرضه می‌شود. کافی است در قسمت جستجوی این سایت کلمه کتاب رایگان را وارد کنید و عناوین کتاب‌های رایگان را از موتور جستجوی این سایت بخواهید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها