شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۷
خوزستان طلایه‌دار انجمن‌های ادبی کشور است

بهروز جلالی معاون مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی گفت:‌ در نخستین مجمع انجمن‌های ادبی که اردیبهشت امسال برگزار شد، شاهد ثبت بیش از هفتصد انجمن از سراسر کشور بودیم و امروز با افتخار اعلام می‌کنم که از مرز هزار انجمن ثبت شده در سامانه امور انجمن‌های ادبی گذشتیم.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، به نقل از روابط عمومی بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان، صبح امروز (بیستم مرداد)، تالار اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان میزبان انجمن‌های ادبی استان بود.

در این جلسه که با حضور محمد جوروند، مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، بهروز جلالی معاون مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی در امور فرهنگی و دبیرِ کارگروه اجرای آیین‌نامه انجمن‌های ادبی، غلامرضا طریقی دبیر مجمع عمومی انجمن‌های ادبی کشور و بهمن ساکی دبیر انجمن‌های ادبی استان خوزستان برگزار شد، انجمن‌های ادبی مسائل و مشکلات خود را بیان کردند.

در ابتدای این جلسه، محمد جوروند، مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با تشکر از مسئولین بنیاد شعر و ادبیات داستانی برای حضور در این برنامه گفت: آرزوی من به عنوان خدمتگزار حوزه فرهنگ این است که نگرشی که به سینما، تئاتر و موسیقی وجود دارد، به ادبیات نیز باشد.

جوروند با ستایش از نظر ویژه حضرت امام خمینی و آیت‌الله خامنه‌ای به شعر و ادبیات، تاکید کرد که باید بیش از پیش به این مقوله پرداخته شده و دولت بودجه ویژه‌ای برای حمایت از فرهنگ و ادبیات در نظر گرفته شود.

در ادامه، بهروز جلالی با ابراز خرسندی از حضور در جمع انجمن‌های ادبی زادگاهش گفت: انجمن‌های ادبی خوزستان نخستین ایستگاه دیدار ما با انجمن‌های ادبی کشور است که با ثبت بیش از هفتاد انجمن‌ ادبی در سامانه امور انجمن‌های ادبی و بیشترین تعداد انجمن‌های ثبت شده در یک استان شاهد هستیم که برخلاف سایر استان‌ها که بیشتر انجمن‌ها در مرکز استان متمرکزند، در خوزستان شاهد پراکندگی متنوعی هستیم که نشان از پویایی این استان دارد. همچنین جوان‌ترین دبیر انجمن‌ ادبی مربوط به این استان است.

وی با تشریح فرآیند تشکیل مجمع امور انجمن‌های ادبی و شناسه‌دارشدن انجمن‌ها گفت: مساله ساماندهی انجمن‌های ادبی از زمانی که آقای دکتر سیدعباس صالحی عهده‌دار معاونت امور فرهنگی ارشاد بودند آغاز شد و از ابتدا ایشان تاکید داشتند که انجمن‌های ادبی بایستی مستقل باشند و نباید از واژه «مجوز» برای آنها استفاده کرد، لذا انجمن‌های ادبی که درخواست ثبت در سامانه را داشته باشند، پس از بررسی مدارک، شناسه خود را دریافت می‌کنند و برای اجرای برنامه‌های خود حمایت می‌شوند.

دبیرِ کارگروه اجرای آیین‌نامه انجمن‌های ادبی افزود: در قدم اول، پیش‌بینی ما ثبت حدود 300 انجمن در سامانه بود، ولی در نخستین مجمع انجمن‌های ادبی که اردیبهشت امسال برگزار شد، شاهد ثبت بیش از هفتصد انجمن از سراسر کشور بودیم و امروز با افتخار اعلام می‌کنم که از مرز هزار انجمن ثبت شده در سامانه امور انجمن‌های ادبی گذشتیم.

جلالی در پایان خبر داد، امروز 20 شناسه برگ انجمن‌های ادبی که مدارک خود را تکمیل کرده‌اند تحویل می‌شود و انجمن‌هایی که در مجمع حضور داشته و طرح خود را نیز ارسال کرده‌اند، مبلغ ده میلیون ریال دریافت خواهند کرد.

غلامرضا طریقی، سخنران بعدی این برنامه بود. دبیر نخستین مجمع عمومی انجمن‌های ادبی کشور ضمن خرسندی از حضور در جمع صمیمی انجمن‌های ادبی خوزستان گفت: حضور دکتر ساکی به‌عنوان دبیر انجمن‌های ادبی استان خوزستان فرصت غنیمتی است که انجمن‌ها بتوانند از تجربه وی برای پیشبرد اهداف انجمن‌ها استفاده کنند.

طریقی با تاکید بر این مساله که دریافت طراحانه یا کمک‌های مالی هدف غایی انجمن‌ها نیست، گفت: از انجمن‌های ادبی استانی با این پتانسیل توقع می‌رود که با همکاری یکدیگر و برگزاری برنامه‌های ادبی، اتفاقی بزرگ را رقم بزنند.

گفتنی است، پس برگزاری این جلسه، بهروز جلالی معاون فرهنگی و امور استان‌های بنیاد شعر و ادبیات داستانی و غلامرضا طریقی دبیر مجمع عمومی انجمن‌های ادبی کشور به همراه محمد جوروند، مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان به نمایندگی از دبیران انجمن‌های ادبی به دیدار سالم صافی، شاعر عرب زبان و مداح پیشکسوت اهل بیت رفتند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها