مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران خبر داد:
ایثار فقط در دفاع و میدان جنگ خلاصه نمیشود
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران در نشست خود با خبرنگاران حوزه ایثار و مقاومت گفت:ایثار فقط در دفاع مقدس و میدان جنگ خلاصه نمیشود و در همه زمینهها و به تناسب زندگی بشر مصداق دارد؛ حتی در حوزههای اقتصادی و فرهنگی و سیاسی. در همه این حوزهها اگر از حق خود به نفع مردم بگذرند بسیار ارزشمند است.
حجتالاسلام انصاری در پاسخ به پرسش دیگری از خبرنگار ایبنا درباره فعالیت این دفتر در خوزه تولید محتوا و انعکاس فعالیتها در قالب کتاب، بیان کرد: هنوز برای رسیدن به نقطه اوج در تولید محتوای فاخر برای این حوزه، راه زیادی در پیش داریم. با وجود خلأهای قانونی، مشکلات مالی و تجهیزاتی و شرح مسئولیتها، تاکنون کارهایی انجام شده، ولی مطمئنا کافی نیست. البته این کار به تنهائی وظیفه مرکز امور ایثارگران نیست و مراکز بزرگتر اجرایی و فرهنگی نیز در این زمینه مسئولیتهایی دارند. برنامهریزیهایی صورت گرفته تا در این زمینه جدیتر فعالیت کنیم.
وی در بخش دیگری از این نشست با بیان اینکه، گفتمان ایثار و فداکاری در کشور ما از نظر مردم، گفتمان مقبولی است، افزود: در هر جامعهای مفهوم فداکاری و ایثار نهادینه شود، آن جامعه رو به رشد حرکت میکند. در کشور ما بهعنوان یک کشور با ریشه و اصالت تاریخی، بهویژه پس از ورود اسلام، فداکاری و ایثار جایگاه مهمی داشته و دارد. این مفهوم در هر دورهای یک سری مصادیق داشته است. شاید نخستین موردی که در زمینه ایثار به ذهن متبادر میشود، موضوع دفاع مقدس باشد که البته اوج ایثار بود، ولی ایثار فقط در دفاع مقدس و میدان جنگ خلاصه نمیشود و در همه زمینهها و به تناسب زندگی بشر مصداق دارد؛ حتی در حوزههای اقتصادی و فرهنگی و سیاسی. در همه این حوزهها اگر از حق خود به نفع مردم بگذرند بسیار ارزشمند است.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران، ادامه داد: همه مسئولان و بهویژه رسانهها، یکی از تکالیف اصلی خود را باید گسترش فرهنگ ایثار در بین مردم و جامعه بدانند. سرمنشأ همه اقتدار و عزت ما چه در گذشته و چه اکنون، همین روح ایثارگری است که نقطه اوج آن هشت سال دفاع مقدس بود.
حجتالاسلام انصاری همچنین با اشاره به دو مسئولیت عمده مرکز امور ایثارگران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ماموریت و نگاه اصلی ما، بیشتر بر سیاستگذاری، برنامهریزی و هدایت و همچنین خدمترسانی معنوی، فرهنگی و در حد توان مالی به مجموعه ایثارگران وزارتخانه و سازمانهای تابعه است. دومین مسئولیت ما که بسیار هم مهم بوده، فرهنگسازی در حوزه ایثار و فداکاری در کشور است که معتقدیم در این حوزه باید بیشتر کار شود. در این راستا، خانه فرهنگ ایثار و مقاومت بهعنوان پل ارتباطی میان نهادهای فرهنگی فعال این حوزه تشکیل شد. البته ذکر این نکته ضروری است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دفتر امور ایثارگران به تنهایی نمیتواند این مسئولیت سنگین را بهطور مطلوب به انجام برساند.
نظر شما