چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۷
برترین‌های جام باشگاه‌های کتابخوانی خوزستان معرفی شدند

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در آیین پایانی سومین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی خوزستان گفت: با هدایت فرزندان به سمت کتاب و کتابخوانی مشکلات جامعه حل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در خوزستان، محمد جوروند مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در آیین پایانی سومین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی خوزستان گفت: اتفاقی که در باشگاه‌های کتابخوانی خوزستان افتاد، حرکت بسیار مهمی بود؛ اینکه در شهر اهواز و سایر شهرستان‌ها، باشگاه‌ها، فعالیت‌هایی را در حوزه کتاب و کتابخوانی و ادبیات ارائه می‌کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان خانواده‌ها را برای ثبت باشگاه‌های کتابخوانی توسط فرزندان تشویق و تاکید کرد: خانواده‌ها باید بتوانند به عنوان بازوهای توانمند به صورت جدی فرزندان را به سمت باشگاه‌های کتابخوانی سوق داده و مانع حضور آنان در باشگاه‌ها نشوند.

جوروند ادامه داد: بعضی از باشگا‌های کتابخوانی که در سطح استان خوزستان فعال هستند مانند دزفول و رامهرمز توانستند در دوره‌های گذشته در سطح ملی مطرح شوند.

وی وجود 15 باشگاه کتابخوانی در منطقه کم‌برخوردار شهرستان اهواز را حرکت مهمی دانست و تصریح کرد:  امیدواریم از این نوع برنامه‌های مستمر داشته باشیم و با همذات پنداری با کودکان شاهد آینده سازان، نویسندگان بزرگ و شکوهمند در استان باشیم.

در این آیین احمد اکبرپور نویسنده مطرح حوزه ادبیات کودک و نوجوان هم که از شیراز به آئین اختتامیه سومین دورره جام باشگاه‌های کتابخوانی خوزستان آمده بود، در سخنانی گفت: باشگاه‌های کتابخوانی انقلابی را در زمینه کتابخوانی در کشور رقم زدند.

نویسنده «شب به خیر فرمانده» افزود: علاقه‌مندی من به باشگاه‌های کتابخوانی زیاد است و هر جا دعوت شوم همه کارها را کنار گذاشته و به سوی باشگاه‌ها می‌روم.

اکبر پور که یکی از نویسندگان کتاب جام باشگاه‌های کتابخوانی است، استمرار این باشگاه‌ها را از نقاط قوت این حرکت دانست و اضافه کرد: حرکت باشگاه‌ها آنچنان تاثیرگذار بود که توانست در روستاها، مناطق کم‌برخوردار و جاهایی که حتی یک کتاب خوانده نشده بود، شور و شوق کتابخوانی به وجود آورد.

بر اساس این گزارش، در جام باشگاه‌های کتابخوانی خوزستان در بخش نامه به نویسنده، مرجان ظریفی و منصوره محمدنژاد، در بخش فیلم امین سپهریان و میرعلایی، در بخش بهترین باشگاه مریم موسوی و مُنا باوی داوری این دوره از جام باشگاه‌ها را برعهده داشتند که در بخش نامه به نویسنده مقام اول به ریحانه هقانی از اندیمشک، مقام دوم به محیا دالوند و مقام سوم به امیرعلی حیدریان هر دو از اهواز رسید و شیما عموری از شوشتر هم مقام چهارم و محسن اسکندری از رامهرمز هم مقام پنجم را به دست آورد.

همچنین در بخش فیلم مقام اول به آیناز خدادی و نیایش هرمزی‌نژاد هر دو از رامهرمز، مقام سوم به مرتضی همتی از آبان، مقام چهارم به نگین ممبینی و مقام پنجم به فاطمه لیاقت از رامهرمز اختصاص یافت.

در بخش بهترین باشگاه هم مقام اول به مریم جرفی مربی باشگاه تبسم از اهواز، مقام دوم به شبنم زیرک قشقایی مربی باشگاه بچه‌های تابستان از آبادان، مقام سوم به زینب حیدری مربی باشگاه ایراندخت از اهواز، مقام چهارم به طور مشترک به حدیث علیشاهی و پوران الهی‌فر مربیان باشگاه رژه کتاب از اندیمشک، مقام پنجم به فاطمه پوراکرمی مربی باشگاه باغ زیبای کتاب از خرمشهر و مقام ششم به معصومه عامری مربی باشگاه گمبوعه از اهواز اهدا شد.

یادآوری می‌شود، امسال خوزستان با ثبت 450 باشگاه کتابخوانی در کشور مقام چهارم را کسب کرد. برگزیدگان سومین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی پس از مرحله استانی به مرحله کشوری برای داوری ارسال شدند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها