وی افزود: این نویسنده پیشتر هم کتاب «اکولوژی خودمانی» را نوشته بود که این اثر بهترین کتاب سال در جشنواره مهرگان علم شد.
کتاب دیگری که این کارشناس محیطزیست برای ایام نوروز پیشنهاد داد «طبیعت پیمایی بی رد پا» نوشته ویل هارمون است. وی در این زمینه گفت: یکی از کتابهای دیگری که فکر میکنم میتواند برای عموم مردم جالب توجه باشد؛ کتابی با ترجمه عباس محمدی و با عنوان «طبیعت پیمایی بی رد پا» است که درباره راه و روش رفتن به کوهستان با کمترین خسارت به طبیعت نوشت شده است. این کتاب در کمتر از یک سال به چاپ هفتم رسید و در حقیقت مخاطبان اصلی این کتاب افرادی هستند که میخواهند در ایام نوروز برای تفریح به طبیعت به ویژه به محیطهای کوهستانی بروند. خوب است قبل از طبیعت گردی این کتاب را بخوانند.
درویش گفت: کتاب دیگری که با مقدمه علیدهباشی منتشر شده است، «خاطرات یک عابر» نوشته اسماعیل کهرم است که میتواند هم برای دانشجویان رشته محیطزیست و هم برای عموم مردم جالب توجه باشد. لازم به ذکر است که مقدمه این اثر از سوی علی دهباشی نوشته شده است. چراکه با زبان ساده نوشته شده است.
درویش افزود: «در ستایش دوچرخه» هم کتابی است که اگر کسی نخوانده است خوب است در تعطیلات ایام نوروز بخواند.
وی ادامه داد: در میان این کتابها کتاب «مقدمهای بر ژنتیک حفاظت» بار علمی و آکادمیک قویتری نسبت به دیگر کتابها دارد. برای مثال در این اثر به توصیف یک گربه در طبیعت پرداخته است که چگونه میتواند به اکوسیستم کمک کند و یا گرگها، گوزنها و پلنگها به چه دردی میخورند. در حقیقت نویسنده در این اثر به سوالاتی پرداخته است که شاید به ذهن برخی افراد برسد.
نظر شما