یادواره تنها امیر شهید کهگیلویه و بویراحمد و رونمایی از کتاب «امیر دلها» با حضور جانشین معاونت فرهنگی، تبلیغی و دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شد.
کتاب «امیر دلها» شامل زندگینامه امیرشهید همتعلی حسنزاده است و توسط برادر وی قربانعلی حسنزاده گردآوری و با حمایت حوزه هنری و کنگره سرداران و شهدای استان در 157 صفحه با قطع رقعی از سوی انتشارات فتح دنا به چاپ رسیده است.
شهید همتعلی حسنزاده فرزند بمانعلی در سال 1345 در قاسمآباد جلیل از توابع بویراحمد به دنیا آمد. خانواده مذهبی و کشاورز او در محرومیت و استضعاف مالی زندگی میکردند. این شهید تا سن شش سالگی در دامان پرمهر مادر و زانوان تلاشگر پدر رشد یافت و تحصیلات ابتدائی را از 6 سالگی در زادگاهش جلیل شروع و با موفقیت به دوره راهنمایی راه یافت.
در زمان اوج گیری انقلاب اسلامی و پیروزی انقلاب فریاد و کوشش او با فریاد و کوشش مردم ستمکشیده جلیل و دیگر طبقات مسلمان در هم آمیخته و با آگاهی سعی فراوانی در نشر و تبلیغ دست آوردهای انقلاب اسلامی و حقایق دینی در بین مردم منطقه خصوصاً مردم عشایر و بسیج آنها در جهت جبهه و جنگ و حراست و حمایت از دست آوردهای انقلاب اسلامی میکرد.
به دفعات مختلف از طریق بسیج سپاه پاسداران عازم جبهه جنگ شد و در عملیات بیت المقدس و والفجرها و عملیات خیبر با سمتها و مسئولیتهای گوناگون با فداکاری کمنظیر و عشق به شهادت شرکت کرده و در واحدهای مربوطه نقشهای تعیین کنندهای داشته و ایثارها و رشادتها از خود به یادگار گذاشته است.
شهید حسنزاده در سال آخر متوسطه با وجود آنکه چندین ماه در کنار رزمندگان خداجوی به ستیز با کفار بعثی مشغول بود نبوغ ذاتیاش سبب شد که با موفقیت به اخذ دیپلم اقتصاد نائل و سپس در آزمون سراسری مرکز تربیت معلم و دانشکده افسری ارتش شرکت کند و با کیفیت شگفتی در امتحان هر دو سازمان قبول شود.
شهید به هنگام انتخاب یکی از دو سازمان فوق و گذراندن دوره مربوط، رهنمودهای امام را درباره جنگ و شرایط انقلاب اسلامی در حال و آینده مطرح کرده و با عشق و علاقه فوقالعاده به جهاد در راه اسلام و نظام، سرانجام به دانشکده افسری ارتش راه یافت.
پس از گذراندن دوره پربار زندگیساز دانشکده افسری به سبب امتیاز بالایی که ستوانشهید حسنزاده داشت، از او دعوت شد که خود را برای گذراندن دوران بالاتری از ستون نظامیگری مهیا کرده و یا عضویت خدمت در دایره سیاسی ایدئولوژیک یکی از واحدهای پیکار جو و کفر برانداز ارتش را بپذیرد ولی او شرکت در جبهه جنگ را ترجیح داد و به جبهه جنوب شتافت و جمعیِ لشکر 92 زرهی اهواز در خط شلمچه به مبارزه با دشمن بعثی مشغول شد و در تاریخ هفتم فروردین سال 65 در خط شلمچه به شهادت رسید.
در این آیین سرهنگ جهانگیر انصاری جانشین سپاه فتح استان با گرامیداشت یاد و خاطره امیرشهید همتعلی حسنزاده با اظهار خوشنودی از کارهایی که در حوزه ادبیات دفاع مقدس در استان کهگیلویه و بویراحمد انجام شده است، گفت: مقام معظم رهبری فرمودند که زنده نگه داشتن یاد شهدا و ترویج آن کمتر از شهادت نیست لذا همه وظیفه داریم تا با زبان و قلم خود و با اقدامات فرهنگی و رسانهای یاد و خاطره شهیدان را برای نسلهای بعد زنده نگه داریم.
وی به چاپ و رونمایی از کتاب امیر دلها اشاره کرد و گفت: در حوزه ادبیات پایداری و ادبیات دفاع مقدس تاکنون 93 جلد کتاب در استان به چاپ رسیده که گنجینهای برای آشنایی نسل جوان با دفاع مقدس و حماسه آن دوران است.
رئیس حوزه هنری کهگیلویه و بویراحم هم در این باره به خبرنگار ایبنا گفت: 14 کتاب با موضوع ادبیات پایداری در حوزه هنری استان مراحل مختلف گردآوری، تدوین و چاپ را میگذراند.
شریف اسلامی با بیان اینکه چندین کتاب حوزه ادبیات پایداری تا پایان سال به چاپ خواهد رسید، گفت: یکی از رسالتهای حوزه هنری استان تولید محتوا و حمایت از آثار فاخر در حوزه ادبیات مقاومت و پایداری است.
وی رشد و طرح ظرفیتهای ادبیات پایداری را از هدف گذاریهای انجام شده حوزه هنری دانست و گفت: برای سال جاری برنامههای متعددی در حوزه تولید محتوا خواهیم داشت.
در این مراسم باشکوه که تنی چند از مسئولان استانی و شهرستانی و فرماندهان نظامی و انتظامی حضور داشتند، کتاب امیر دلها رونمایی شد.
نظر شما