مجله تایم در اقدامی جالب 11 کتاب پیشنهادی خود در ماه آگوست را به خوانندگان معرفی کرده است.
«سالنهای تابستانی» نوشته لیسا هاوورث
در داستان «سالنهای تابستانی» ماجرای جنگ سرد بر زندگی پسری به نام جان سایه انداخته است. سایهای که اگر نبود جان میتوانست در واشنگتن کودکی خوبی داشته باشد. جان به همراه دو دوست صمیمیاش تابستانی خوب را سپری میکنند تا اینکه حادثهای تلخ در شب مهمانیشان رخ میدهد.
«آینه حُقه» نوشته جیا تالنتینو
تالنتینو، روزنامهنگار نیویورکر در 9 مقالهیِ جدید چند سؤال اخلاقی مطرحشده در عصر دیجیتال را بررسی میکند. زیرنظر بودن افراد در عصر حاضر به چه معناست؟ وقتی بدون هیچ حسی در شبکههای اجتماعی حضور پیدا میکنیم چه چیزی گم میکنیم؟ پرسشهایی که اگر جوابی برایشان پیدا کنیم شاید موفق شویم دنیایی عادلانهتر بسازیم.
«خانه زرد» نوشته سارا بروم
کتاب خاطراتی از سارا بروم و روایت صد سال از زندگی خانوادهاش. بیشتر این خاطرات در خانهای که مادرش در سال 1961 خریده بود رخ میدهد. خانهای که البته توسط طوفان کاترینا ویران شد. بروم با روایت این اتفاقات بار دیگر یاد خانه را زنده میکند.
«چگونه ضدنژادپرستی باشیم» نوشته ایبرام ایکس. کِندی
چگونه جامعهای به وجود آوریم که ریشههای نژادپرستی را درک کند؟ ایبرام کندی، برنده جایزه کتاب ملی آمریکا در کتاب «چگونه ضدنژادپرستی باشیم» از چند دیدگاه متفاوت از جمله زیستشناسی، قومیتی، و فرهنگ پدیدهیِ نژادپرستی را بررسی میکند.
«درون مرزی» نوشته تئا آبرِت
کتاب جدید نویسندهیِ «همسر ببر» پس از انتظاری طولانی بالاخره منتشر شد. «درون مرزی» در سال 1800 میلادی رخ میدهد. دو شخصیت اصلی لوری و نورا داستان را روایت میکنند. لوری یک قانونشکن است که در کودکی به آمریکا مهاجرت کرده است و روحش تسخیرشده است. نورا زنی است که شوهرش برای آوردن آب از خانه خارج شد و برنگشت و دو فرزندش هم پس از مجادلهای ناپدید شدند و نورا در انتظارشان است.
«پلیس حافظه» نوشته یوکو اوگاوا
اشیایی چون تقویم و حتی پرندگان در جزیرهای بینام ناپدید شدهاند و پلیس حافظه افرادی را که از این اتفاق باخبر شدند هدف قرار داده است. وقتی نویسندهای جوان درمییابد ویراستار کتابش هدف پلیس حافظه است او را در خانهاش مخفی میکند. رمانی درباره قدرت، ضربه روحی، و نظارتهای دولتی که توسط استفن اسنایدر به انگلیسی ترجمه شده است.
«استخوان مردگان را شخم بزن» نوشته اولگا توگارزوف
داستان جدید برنده بوکر بینالمللی درباره زنی به نام جنینا است که زندگی خود را وقف یافتههای جدید نجوم و همچنین ویلیام بلیک، شاعر انگلیسی کرده است تا معنای جدیدی از دنیا بیاید. در این میان همسایهاش و سپس چند نفر دیگر به قتل میرسند. همین موضوع ذهن جنینا را مشغول میکند و تلاش میکند ماجرا را کشف کند.
«همه چیز در داخل» نوشته ادویک دانتیکات
مجموعه داستان کوتاهی که همگی در هاییتی رخ میدهد. داستان آشتی عشاق، دیدار دختری با پدر رو موت، و اتحاد خانوادهای با هم پس از مدتی طولانی از موضوعاتی است که «همه چیز در داخل» به عنوان موضوع داستانها برگزیده است.
«دختری که دو بار زندگی کرد» نوشته دیوید لاگرکرانتز
«دختری که دو بار زندگی کرد» ششمین داستان از مجموعهای جنایی است که با «دختری با خالکوبی اژدها» شروع شد. در این داستان لیسبث، شخصیت اصلی داستان بار دیگر با مایکل بلامکُویست همکاری میکند زیرا دیوید برای تعیین هویت مردی مُرده به کمکش نیاز دارد. این دو با هم کار میکنند و لیسبث در خلال این کار تلاش میکند از گذشتهاش فرار کند.
«اوقات پایانی: راهنمایی کوتاه برای پایان دنیا» نوشته برایان والش
راههای زیادی برای تمام شدن دنیا وجود دارد. جنگ هستهای، تغییرات آب و هوایی، بلایای طبیعی. برایان والش، گزارشکر علمی درباره امکان اتمام دنیا تحقیق کرده است و نتایج تحقیقاتش را در این کتاب به خواننده ارائه میکند.
«سرود نیایش» نوشته نِل زینک
زین، نویسندهیِ فینالیست جایزه کتاب ملی آمریکا در آخرین رمانش داستان خانوادهای را از دهه 1990 میلادی تا انتخابات ریاستجمهوری آمریکا در سال 2016 روایت میکند. داستان خانوادهای که نمیداند پس از حادثه 11 سپتامبر چگونه فرزندشان را بزرگ کنند.
نظر شما