همزمان با افتتاح نمایشگاه تاریخ محلی یزد در کتابخانه ملی ایران از سند ثبتی «یزد، پایتخت کتاب ایران» رونمایی شد.
وی افزود: این نمایشگاه و برنامه را در امتداد همه برنامههایی میدانیم که امروز در استان یزد در جهت بازشناسی تاریخ پرافتخارش انجام میدهند. چند سالی است که چنین برنامههایی در یزد داریم و مراکز مختلف فرهنگی و سازمان مردمنهاد در این زمینه فعالیتهای اثربخشی را انجام دادهاند که نتیجه آن شناخت بیشتر فرهنگ و هویت شهر یزد است.
طالبی اضافه کرد: مراکز متعدد فرهنگی و سازمانهای مردم نهاد در استان برنامههای خوبی در این راستا در حال انجام دارند که نتیجه آن شناخت بیشتر فرهنگ و هویت مردم یزد است.
استاندار یزد تصریح کرد: امروز این استان به لحاظ اقتصادی در کشور برتر و در حوزه علم هم در رتبههای نخست کشور قرار دارد.
مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی استان یزد هم در این آیین با تبیین اهمیت فعالیتهای رسانهای در فضای مجازی گفت: اگر کودکان در فضای مجازی پرسشگر تربیت شوند، عطش اطلاعات محوری آنان هدفمند میشود و این امر باعث میشود از هرزهگردی در فضای مجازی جلوگیری شود.
داوود پاکطینت افزود: به این ترتیب فضای مجازی میتواند پایگاهی برای کشف استعدادهای کودکان باشد، بر این اساس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران نیز به دلیل دارا بودن نسخ خطی و منابع معتبر، میتواند یک مکان و محل رجوع قدرتمند به حساب آید.
در این آیین که با حضور رضا داوری اردکانی، استاد فلسفه و سیدمحمود دعایی مدیرمسئول روزنامه اطلاعات برگزار شد، از سردیس ایرج افشار (پدرعلم کتابشناسی ایران) به عنوان یکی از مفاخر استان یزد، سکههای دوره ساسانی و زندیه و تمبر یادبود نمایشگاه نیز رونمایی شد.
در این نمایشگاه بخشی از اسناد تاریخی مرتبط با استان یزد به نمایش درآمده است و به مدت یکماه پذیرای عمومی بازدیدکنندگان خواهد بود.
نظر شما