معاون حوزه هنری استان قم در گفتوگو با ایبنا اعلام کرد؛
طنزپردازان محفل قمپز لبخند را بر لبان مردم قم نشاندند
با توجه به تعطیلی مراکز و فعالیتهای فرهنگی هنری، برخی از این مراکز از جمله حوزه هنری قم، اقدام به برگزاری کلاسها و فعالیتهای فرهنگی خود در فضای مجازی کردهاند.
محمد غفاری، معاون فرهنگی هنری حوزه هنری استان قم در رابطه با بحران کرونا و تاثیراتی که در فعالیتهای این مرکز داشته است، بیان کرد: اهم فعالیتهای حوزه هنری مبتنی بر کلاسهای آموزشی و یا برگزاری محافلی است که بهصورت تخصصی و حضوری برگزار میشود که با شروع ویروس کرونا این فعالیتها مانند سایر برنامههای فرهنگی و هنری دیگر تعلیق شد.
وی با اشاره به ادامه فعالیتهای اصلی این مرکز از طریق فضای مجازی گفت: خوشبختانه با وجود فضای مجازی، فاصلهها آنقدر کم شده است که بتوان برای مخاطب در هر نقطهای که باشد برنامهریزی کرد و به فعالیتها ادامه داد. لذا در درجه اول بسیاری از کلاسهای ما به صورت مجازی و با استفاده از تشکیل گروههای کلاسی در شبکههای اجتماعی برگزار شد. همچنین همکاران ما در واحدهای تخصصی به عنوان مشاور در انجام پروژههای مختلف با هنرمندان همراهی میکنند.
این شاعر با اشاره به برگزاری محافل شعر از طریق فضای مجازی تصریح کرد: برخی از محافلی هم که به تعطیلی کشیده شده بودند، با استفاده از ظرفیت فضای مجازی برگزار شدند و کرونا نتوانست مانع تعطیلی آنها شود، خاصه محفل شعر مهر و ماه و عصر شعر علوی که با همراهی و استقبال شاعران همراه بود.
معاون فرهنگی هنری حوزه هنری استان قم با اشاره به نیاز خانوادهها به کسب روحیه و آرامش بیشتر ادامه داد: در بخش تولیدات سعی کردیم برای افراد خانواده که در قرنطینه خانگی به سر میبرند و نیاز به سرگرمیها مناسب دارند، به تولیدات طنز بپردازیم تا از سختی این روزها کم کنیم. در این راستا دوستان طنزپردازمان در محفل قمپز مثل همیشه پیشتاز بودند از روزهای نخست شیوع کرونا با اشعار طنزشان، لبخند را بر لبان مردم قم نشاندند همچنین با تولید متنهای کوتاه طنز، مقدمه کار تولید استندآپ و نمایشهای طنز توسط هنرمندان واحد نمایش حوزه هنری قم را فراهم کردند. همچنین تعداد زیادی کلیپ و استندآپ در واحد هنرهای نمایشی حوزه هنری قم در حال تولید است که انشالله بهزودی در فضای مجازی و بهخصوص در کانال اطلاعرسانی محفل طنز قمپز، بارگذاری خواهد شد.
غفاری اهمیت مطالعه و کتابخوانی را در زمان حاضر مورد اشاره قرار داد و گفت: این اتفاق و خانهنشینی در کنار همه مشکلاتی که به همراه آورده است و به ویژه اینکه این مشکلات در حوزه اقتصادی برای بسیاری از اعضای جامعه فراگیر بوده است، فرصتهایی را نیز بهوجود آورده است که باید از آن درس بگیریم، ازجمله اینکه کتابخوانی و مطالعه در فضای خانهها بسیار توسعه پیدا کرده است و این توجه به کتابخوانی میتواند زمینهساز ساخت فرهنگ مطالعه در سطح جامعه باشد. خانوادهای که لذت خواندن و مطالعه دسته جمعی در آن شکل بگیرد در آینده نیز به این حرکت روی خواهد آورد و کتاب و دیگر محصولات فرهنگی در سبد خرید خانواده قرار خواهد گرفت.
معاون فرهنگی هنری حوزه هنری استان قم در پایان بر اهمیت جبران خسارات حوزه فرهنگی و هنری تاکید کرد و گفت: دوران پسا کرونا دوران مهمی است که سیاستگذاران فرهنگی جامعه میتوانند برموج نیازهای فرهنگی مردم سوار شوند و به ارائه محصولات و خدمات فرهنگی و هنری بپردازند. برگزاری نمایشگاههای کتاب و دیگر محصولات فرهنگی و تبلیغات گسترده میتواند لذت کتابخوانی مردم را تداوم ببخشد و از طرف دیگر انشاالله موجب رونق دوباره بازار نشر و اقتصاد هنر بشود.
نظر شما