پنجمین جشنواره جایزه کتاب سال تبریز، پس از ۷ سال وقفه از سر گرفته شد.
جشنواره جایزه کتاب سال تبریز، پس از ۷ سال وقفه و در راستای سیاستهای فرهنگی شهرداری تبریز از سر گرفته شده و مراحل مقدماتی برگزاری آن در حال اجرا است.
این جشنواره در سه بخش اصلی، ویژه و جنبی برگزار میگردد و ۱۵ اسفند آخرین فرصت ارسال آثار به دبیرخانه این جشنواره واقع در خانه ختایی است.
اجرای طرح «یارانه کتاب» در مراحل نهایی
شهردار تبریز در مراسم رونمایی از پوستر پنجمین جایزه کتاب سال تبریز با اشاره به آمادهسازی طرح یارانه کتاب گفت: این طرح گامی در راستای علاقمند کردن شهروندان به موضوع کتاب است.
ایرج شهین باهر با بیان اینکه طرح یارانه کتاب در حال نهایی شدن است و با تصویب آن امکان بهرهمند کردن شهروندان از کتاب و موضوعات مطالعاتی موثر فراهم خواهد آمد، خاطر نشان کرد: تخصیص یارانه به خریداران کتاب یکی از طرحهای مهم ما در حوزه کتاب است و با مشخص شدن سقف و زمان آن، شاهد اجرای طرح خواهیم بود.
وی اظهار کرد: هدف از برگزاری این رخداد فرهنگی، شناسایی و معرفی مؤلفین سراسر کشور و حمایت از تلاش این عزیزان و توجه به مقوله کتاب است.
شهین باهر با تاکید بر تأثیر کتاب در حوزه فرهنگ شهروندی و ارتقاء فرهنگ جامعه، در تشریح فعالیتهای معاونت فرهنگی شهرداری تبریز گفت: معاونت فرهنگی اخیرا چندین برنامه مختلف به صورت مجازی و به علت محدودیتهای کرونایی در دست اجرا دارد که مخاطب خوبی پیدا کرداهند.
وی گفت: هر چه سرمایهگذاری در حوزه فرهنگ بیشتر باشد، به همان اندازه هزینههای دیگر بخشهای خدماتی کاهش مییابد.
برگزاری جایزه کتاب سال تبریز مطالبه عمومی اهالی فرهنگ و قلم
معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تبریز با بیان اینکه جایزه کتاب سال تبریز در 7 سال گذشته به دلایل متعدد مورد اقبال و توجه قرار نگرفته بود، اظهار کرد: در سال جاری و بعد از مطالبات مکرر اهالی فرهنگ و قلم، بر آن شدیم تا زمینههای برگزاری این رخداد فرهنگی را فراهم کنیم که با توجه به اقدامات صورت گرفته در این راستا و همدلی و همراهی اعضای شورای سیاستگذاری این جایزه، میتوان به برگزاری ثمربخش آن امیدوار بود.
حجت الاسلام والمسلمین احمد حمیدی افزود: این جایزه قرار است که با جذب مشارکت سایر نهادهای علمی و دانشگاهی و نیز اصحاب فرهنگ و قلم به یکی از جریانهای اصلی فرهنگی کشور درحوزه کتاب تبدیل شود.
وی جایزه کتاب سال تبریز را زمینهساز تمرکز هر چه بهتر و بیشتر شهر تبریز و اهالی این کهن شهر در حوزه نشر مکتوب دانست و ادامه داد: مایه مسرت و امیدواری است که این حرکت فرهنگی، جایگاه خود را در کشور بازیافته است و تبدیل به یک حرکت فرهنگی موثر شده است و برگزاری آن یک خواست و مطالبه ملی است.
حجتالاسلام والمسلمین حمیدی با اشاره به برگزاری برنامههای ملی در حوزه فرهنگی شهرداری تبریز گفت: کنگره شعر و ادب ایران، با محوریت استاد شهریار یکی از این رویدادها است که با توجه به اقدامات صورت گرفته، منتظر فراهم آمدن شرایط مناسب برای برگزاری آن هستیم.
وی ادامه داد: جشنواره ملی خط نستعلیق تبریز با موضوع اشعار استاد شهریار نیز یکی دیگر از برنامههای ثمربخش شهرداری تبریز است و تاکنون بیش از 470 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
نظر شما