ادبیات کودک جاذبهای بالا دارد و اگر نویسندهای هم در این حوزه صاحب اثر باشد و هم حوزههای دیگر، ممکن است سایر آثارش در سایه اهمیت و شهرت آثار کودک مورد غفلت قرار گیرند.
متن این شماره قاب روایت به شرح زیر است:
«ادبیات کودک جاذبهای بالا دارد و اگر نویسندهای هم در این حوزه صاحب اثر باشد و هم حوزههای دیگر، ممکن است سایر آثارش در سایه اهمیت و شهرت آثار کودک مورد غفلت قرار گیرند. علت این امر اهمیت دوران کودکی در یادگیری و فراگیری مطالب درسی است. پس محتمل است نویسندهای را که هم برای کودکان و هم برای بزرگسالان شعر سروده و مطلب نوشته، فقط بهعنوان شاعر یا نویسنده «کودک» بشناسیم. این عناوین مهم و قابل افتخارند، اما ممکن است در سایه این عنوان بقیه تألیفات نویسنده ناشناخته مانده و خوانندگان از نعمت مطالعه آنها محروم شوند.
استاد محمود کیانوش را باید از همین طیف شعرا دانست. با وجودی که او آثار نظم و نثر ارزشمندی برای بزرگسالان دارد، اما عمده شهرت او بهواسطه اشعار کودکانهاش است. او از پیشکسوتان شعر کودک در ایران است که روزگاری اشعارش به کتابهای درسی هم راه یافت. همچنین او با ترجمه آثاری از بزرگان ادبیات جهان همچون جان اشتانبک و برتولت برشت خدمات شایانی را به فرهنگ این مرز و بوم انجام داده که شایسته معرفی به نسل فعلی و نسلهای آتی است.
لینک مرتبط:
https://takrim.bmn.ir/fa/1644
نظر شما