سید علی زندی نوشت: ایمان اویسی، قصه گفتن را بلد است. اکثر خطوط «دارخَلو» تنه به تنۀ واقعیت میزنند. آدمها نه سفیدند و نه سیاه،حالا در چنین فضای شبه واقعیای که گاه مخاطب را بین واقعیت و خیال مردد میکند، اویسی از گمشدن چند گاو برای اهالی این روستا قصه میسازد، قصهای که انصافاً از پس آن برآمده.
در این مطلب به معرفی کتاب صوتی «یه بازی صدتا خنده» سروده زهرا موسوی با صدای احسان جوادی، ساناز گلزردی و حمیرا کامل منتشرشده در انتشارات علمی و فرهنگی (کتابهای پرنده آبی) پرداختهایم.
برنامه رادیویی «نگین» که چهارشنبه هفتم آذر، ساعت ۱۴:۵۵ از رادیو ایران پخش میشود، به مروری بر زندگی «محمدرضا شفیعی کدکنی» پژوهشگر و شاعر مجموعه شعر «در کوچه باغهای نیشابور» اختصاص دارد.
هشتمین قسمت از «صد داستان» به روایت داستانهای «آنای رنگ پریده» نوشته هاینریش بل، «کابوس بیداری» اثر قیصر امینپور و «مرگ گاو» نوشته لیام اوفلاهرتی اختصاص دارد.
یوسف عزالدین در این اثر میخواهد بگوید که تجربه زندگی افراد در یک شهر بیشتر شبیه به تجربه تعریف شهر است تا تجربه خود، بنابراین در اینجا یک تفاوت اساسی بین تعریف تجربه و خود تجربه وجود دارد. و مسئله این است که آیا ما در درون تعریف زندگی، زندگی میکنیم یا که در درون زندگی؟
مراسم یادبود چند تن از اهالی فرهنگ، هنر و ادبیات کشور که در چند سال اخیر درگذشتهاند، پنجشنبه (۸ آذرماه) با حضور جمعی از فعالان ادبیات کودک و نوجوان برگزار شد.
خراسانرضوی - یک داستاننویس گفت: یکی از اتفاقات خوب کتاب «ناخن کشیدن روی صورت شفیعالدین»، پرداختن به سوژهای است که کمتر به آن پرداختهایم یعنی ماجرای ایرانیتبارهایی که در دهههای چهل و پنجاه از کشور عراق اخراج شدند و بعضی از آنها در مشهد یا شهرهای دیگر زندگی میکنند.
سرویس هنر خبرگزاری کتاب ایران، هفته گذشته چندین گزارش، خبر و مصاحبه داشته که در این گزارش، چندی از مهمترینهای این اخبار بازگو میشود. اخبار این هفته گزیدهای از گفتوگو با هنرمندان و تا کتابهای تازه در زمینه هنر است.
زهرا خسروی، نویسنده کتاب «باغ گلها» گفت: قصد دارم داستانهای دیگری نیز با محوریت مفاهیم اخلاقی و مذهبی بنویسم که بتوانند به رشد فکری و معنوی کودکان کمک کنند. باور دارم این نوع داستانها میتوانند پایههای یک جامعه بهتر را بسازند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره دیدار با بزرگان نوشت: ««حضور پیوسته رئیس جمهور پزشکیان در دیدارها و محافل فرهنگی - هنری از هفته کتاب تاکنون، شروع یک دور تازه از مراودات دولتمرد علویمرام است.»
او را حاج هاشم می نامیدند، آرزوی دیرینه او شهادت بود. در یادداشتهایی از خاطرات او این آرزو به ثبت رسانده شده بود و برای رسیدن به این مقام والا سر از پا نمی شناخت.
حتی میدانستیم فرمانده تیپ دشمن هر صبح از هشت تا هشتونیم بیرون سنگرش ورزش میکند. تعداد نخلها، نفربرها، سنگرها، دیدهبانها، زمان تعویض پست، زمان تیراندازی و زمان توزیع غذایشان را هم میدانستیم.
پژوهشکده تاریخ معاصر به مناسبت شصتمین سالگرد تصویب قرارداد ننگین کاپیتولاسیون در ایران، همایش ملی «کاپیتولاسیون؛ رابطه خدایگان و برده» را برگزار میکند
مدیرعامل شرکت تعاونی چاپخانهداران از طراحی و اجرای برنامههای آموزشی مستمر و توسعه مهارتهای نیروی انسانی در صنعت چاپ با همکاری یک شرکت آلمانی خبر داد.
نظر شما