پنجشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۶
این کتاب به ما نشان می‌دهد کار را در بحران کرونا از کجا آغاز کنیم!

کتاب حاضر تحلیل‌هایی ارائه می‌کند که در ارتباط با ابهامات ناشی از کووید-19 می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد. از زمان شیوع کرونا در سرتاسر جهان جوامع نیازمند اقداماتی بوده و هستند تا بتوانند این عالم‌گیری را مدیریت کنند. حال این اقدامات نه تنها در کوتاه‌مدت آثار مثبت و منفی دارند بلکه ممکن است در بلندمدت نیز آثار مثبت و منفی بر جای گذارند.

محمد خالقی مترجم کتاب «کووید-19: نوآغاز بزرگ» در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) درباره این کتاب توضیحاتی ارائه کرد و افزود: در ابتدا لازم می‌دانم از طرف خودم و سایر مترجمان این کتاب از زحمات بی‌وقفه کارکنان مراقبت‌های بهداشتی، کارگران خطوط تولید، رانندگان و همه کسانی که در این دوران سخت از ابتدا و تا به حال مخاطرات را به جان خریدند تا به سایر افراد خدمات‌رسانی کرده باشند تشکر کنم.

او ادامه داد: طی تقریباً یک سال اخیر همه ما انسان‌ها در سرتاسر این کره خاکی تجربه‌ای غریب را زیسته‌ایم که مانند آن در خاطر بزرگان‌مان هم نیست. بحران ایجاد شده در اثر عالم‌گیری کووید-19 شوک عظیمی بود که همه‌جا و همه‌کس را متأثر ساخت و هیچ‌کس از پیامدهای آن در اَمان نبود. همه چیز در دنیای کنونی ما بسیار به هم وابسته است و مسلماً آثار کووید-19 نیز فقط محدود به حیطه پزشکی و علائم جسمی از جمله تب، خستگی، سرفه و غیره نبوده بلکه این ویروس پیامدهایی در حیطه‌های مختلف از جمله مسائل روانی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، فناوری و غیره با خود به همراه داشته و دارد. کتاب کووید-19 نوآغاز بزرگ که به قلم بنیادگذار و رئیس مجمع جهانی اقتصاد کلاوس شواّب و یکی از تحلیل‌گران برجسته جهانی تیری مالرت نوشته شده به بررسی پیامدهای عالم‌گیری کووید-19 بر ابعاد مختلف دنیای کنونی ما و ارائه اطلاعاتی در باب سیر تحولاتِ ناشی از آن پرداخته و همین‌طور موضوعاتی را در باب تغییر نگرش و ترسیم دنیایی جدید جهت پیشگیری از مشکلات مشابه در آینده و همچنین بهبود عملکردمان طی اتفاقات مشابه پیش می‌کشد. از آنجا که این ویروس به میزان زیادی ناشناخته بوده و ابهامات زیادی برای مردمان و مسئولان کشورمان به همراه داشته و همچنین از زمان ورود این ویروس با مشکلات عدیده‌ای مواجه بوده‌ایم، مترجمان بر آن شدند تا با ترجمه این اثر در میانه بحران کووید-19 بتوانند اقدامی در جهت رفع برخی ابهامات و راهنمایی برای این پدیده ناشناخته عصر حاضر برای جامعه فراهم آورند.  

خالقی با اشاره به اینکه مخاطبان این کتاب تمامی افرادی هستند که می‌خواهند در ارتباط با آثار کووید-19 در مقوله‌های خُرد و کلان و تحولات پیش‌رو اطلاعات کسب کنند یادآور شد: این کتاب برای عموم افراد، متخصصان و مسئولان امر به نگارش درآمده تا از تغییر و تحولات پیش‌رو مطلع و روند دنیای پس از کرونا را در این کتاب دنبال کنند.  همچنین با نگاه علمی و دقیقی که نویسندگان دارند می‌توان از آن به عنوان راهنمایی برای اقدامات پیش‌رو در حیطه‌های مختلف بهره گرفت.    

او با بیان اینکه تغییر و تحولاتی که جوامع در دنیای کنونی با آنها مواجه هستند، می‌طلبد که اطلاعاتی به‌روز، تا حد امکان دقیق و علمی وجود داشته باشد و عمده مردم از آنها آگاه باشند تا مسیرهای مناسبی برای رسیدگی به مسائل مختلف پزشکی، روان‌شناسی، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، صنعتی و غیره پیش گرفته شود یادآور شد: با دانستن علل مشکلات و آگاه بودن از نحوه سیر و تحولات آن توسط اکثریت افراد می‌توانیم در بلندمدت آمادگی بیشتری داشته و به دستاوردهای بهتری دست یابیم و دنیا را تبدیل به جایی بهتر برای اکثر افراد ساکن در این کره خاکی سازیم. لذا مطالعه این کتاب برای عموم افراد می‌تواند آمادگی ما را در حال حاضر و برای آینده افزایش دهد.       

به گفته خالقی، کتاب حاضر تحلیل‌هایی ارائه می‌کند که در ارتباط با ابهامات ناشی از کووید-19 می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد. از زمان شیوع کرونا در سرتاسر جهان جوامع نیازمند اقداماتی بوده و هستند تا بتوانند این عالم‌گیری را مدیریت کنند. حال این اقدامات نه تنها در کوتاه‌مدت آثار مثبت و منفی دارند بلکه ممکن است در بلندمدت نیز آثار مثبت و منفی بر جای گذارند. آگاهی جمعی از این موارد می‌تواند چشم‌انداز بلندمدتی در اختیار ما قرار دهد تا بدانیم اقدامات کنونی و کوتاه‌مدت ما چه آثار مثبت و منفی در بلندمدت در حیطه‌های مختلف انسانی، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، صنعتی و غیره در بر خواهد داشت، که این امر می‌تواند در اتخاذ تصمیمات و راهبردها به ما کمک کند. کتاب کووید-19 سعی می‌کند تا جای ممکن چنین اطلاعاتی را نه تنها برای بحران کنونی، بلکه برای دنیای پس از کرونا در اختیار ما قرار دهد.      
 
درباره کتاب
کتاب «کووید-19: نوآغاز بزرگ پیامدها و تحولات فردی، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و...» نوشته کلاوس شواب، تیری مالرت با ترجمه محمد خالقی، نعمت‌اله سنایی‌نسب، الیاس اکبری، مرتضی فیاضی از سوی انتشارات کتاب ارجمند روانه بازار نشر شده است.

از زمان ورود کووید19- به صحنه جهانی، به طرز چشمگیر شاهد مشکلاتی در اداره کشورها، زندگی جمعی و همچنین اقتصاد جهانی هستیم. کتاب کووید19-: نوآغاز بزرگ راهنمای افرادی است که خواهان درک این موضوع هستند که چگونه ویروس کرونای جدید موجب چنین اختلال و رنج عظیمی شده است و چه تغییراتی برای ایجاد دنیایی همگانی‌تر، مقاوم‌تر و پایدارتر لازم است. کتاب حاضر تحلیلی مبتنی بر نگرانی و در عین حال امیدوارانه ارائه می‌کند. کووید19-، به عنوان بزرگ‌ترین بحران عمومی قرن حاضر، منجر به خلل اقتصادی گسترده شده و وضعیت نابرابری‌های از‌پیش‌ موجود را وخیم‌تر ساخته است. اما قدرت گونه انسان در دوراندیشی، نبوغ و توانایی او برای تعیین سرنوشت خود و برنامه‌ریزی برای آینده‌ای بهتر نهفته است. این کتاب به ما نشان می‌دهد کار را از کجا آغاز کنیم.

پرفسور کلاس شواب، بنیانگذار و رئیس اجرایی مجمع جهانی اقتصاد است. وی نویسنده کتاب‌های مختلفی از جمله کتاب انقلاب صنعتی چهارم است و مدتهاست از طرفداران «سرمایه‌داری ذی‌نفعان» است. تیری مالرت مدیر و شریک مؤسسه مانثلی بارومتر است که تحلیل‌های پیش‌بینی فشرده را ارائه می‌کند. وی کتاب‌های تجاری و دانشگاهی زیادی نوشته و چهار رُمان نیز به قلم وی منتشر شده است.

این کتاب در 248 صفحه به قیمت 60 هزار تومان منتشر شده است.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها