وی با اشاره به شیوع گسترده ویروس کرونا و تعطیلیهای مکرّر اصناف و برگزاری کلاسهای مدارس به صورت آنلاین، ادامه داد: متاسفانه هماکنون نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد از لوازمالتحریرهای مشهد تعطیل شده که میتوان گفت در واقع ما اصلا دیگر فروش نداریم!
سیدعباسیان در پاسخ به این سوال که چه راهکاری برای بهتر شدن این اوضاع پیشنهاد میدهید؟، گفت: حدود ۳ سال است که آموزش و پرورش برخلاف وجهه قانونیاش تبدیل به یک بنگاه اقتصادی شده و فروش کتابهای درسی را از فروشگاههای ما گرفته است و خودش توزیع میکند.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان کتاب، نوشت افزار و صحاف مشهد در همین رابطه افزود: یا اینکه جاهایی مانند مساجد، حسینیهها و فروشگاههای شهرداری و خود مدارس نوشتافزار و کتاب میفروشند که با پیگیریهای فراوان و مکاتباتی که صورت گرفت این موضوع با نامه مدیرکل آموزش و پرورش استان ممنوع اعلام شد.
سیدعباسیان، اقدام مدیران مدارس در خرید کتابهای درسی و نوشتافزارها از عمدهفروشان و توزیع آنها بین والدین را یکی از معضلاتی دانست که گریبانگیر این صنف از سوی مدارس شده است و گفت: این کار تاثیر منفی قابل توجهی بر فروشندگان نوشتافزار گذاشته است.
وی درس خواندن دانش آموزان به صورت مجازی و آنلاین در منزل را از دلایل دیگر کاهش فروش نوشتافزار عنوانکرد و یادآور شد: چون دانشآموزان به مدرسه نمیروند، نیازشان به نوشتافزار کم شده و برای خرید اقدام نمیکنند.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان کتاب، نوشت افزار و صحاف مشهد در پایان با اظهار امیدواری از اینکه با انجام واکسیناسیون و بازگشایی مدارس و حضور دانشآموزان، این صنف اوضاع بهتری پیدا کنند، گفت: از دولت درخواست داریم، همانطوری که برای برخی از صنوف تسهیلات و حمایتهایی را مصوب کردند از صنف فروشندگان کتاب، نوشت افزار و صحاف نیز حمایتی داشته باشند.
نظر شما