وی ادامه داد: برخی از فروش نمایشگاه حضوری به صورت نقدی و یا کارت به کارت است و اگر بخواهیم این برآوردها را هم در فروش حساب کنیم مبلغ نهایی در نمایشگاه امسال بالاتر خواهد بود.
رمضانی همچنین درباره آراء هیات رسیدگی به تخلفات سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران توضیح داد: بهطور کلی 74 رای صادر شده که ارائه و فروش کتابهای غیرمجاز با 15 رای بیشترین فراوانی را داشته و پس از آن استفاده نکردن از دستگاه کارتخوان با 11 رای در رتبه دوم قرار دارد.
وی افزود: ارائه و فروش آثار سایر ناشران با 9 رای، بیتوجهی به رعایت حجاب و شئونات اسلامی با 7 رای، ارائه و فروش کتابهایی که بیش از 4 سال از انتشار آنها گذشته با 7 رای و ارائه و فروش کتابهای غیرمرتبط با موضوع سالن، با 6 رای در رتبههای بعدی قرار دارند.
رمضانی با بیان اینکه ارائه فروش کالای غیر از کتاب و تحویل نگرفتن غرفه نیز از تخلفهای دیگر بوده است، گفت: تاخیر در بازگشایی غرفه، تعرض به فضای خارج از غرفه، تحویل نگرفتن غرفه، بیتوجهی به رعایت حداقل یا حداکثر تخفیف تعیین شده، رعایت نکردن ضوابط و مقررات مندرج در آییننامه، ارسال نشدن کتابهای فروخته شده در مهلت مقرر و ارائه فروش کتابهایی که عرضه آنها در نمایشگاه از سوی مرجع نظارتی مربوط به بخش ناشران خارجی ممنوع اعلام شده را نیز میتوان دیگر تخلفات نمایشگاه سیوسوم اعلام کرد.
وی با اشاره به حکمهایی که برای این تخلفها صادر شده است، توضیح داد: رایهایی مثل محرومیت از نمایشگاه بینالمللی کتاب به مدت یکسال برای 17 متخلف، محرومیت از تسهیلات حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای دو متخلف و محرومیت از شرکت در نمایشگاههای استانی و مجازی برای چهار متخلف، برخی از این احکام به شمار میآید که قابل تجدیدنظرخواهی است.
به گفته رمضانی، تعطیلی غرفه به مدت 3 الی 5 ساعت، تعطیلی غرفه به مدت یک روز، توبیخ کتبی بدون درج در پرونده و توبیخ کتبی با درج در پرونده و اخذ تعهد کتبی از دیگر احکام هیات رسیدگی به تخلفات به شمار میآیند که قطعی است.
وی همچنین با ارائه آماری از مرکز پاسخگویی نمایشگاه، گفت: حدود ۴۸ هزار تماس در مرکز رد و بدل شده که ۳۸ هزار تماس ورودی و ۱۰ هزار تماس خروجی بوده است.
نظر شما