هرمزگان- به مناسبت هفته ملی کودک، نشست ویژه اعضای مکاتبهای در شهرستان رودان برگزار شد.
در ابتدای این نشست مکاتبهای کارشناس آفرینشهای ادبی گفت: گاهی پیش میآید که علیرغم علاقه مندی به نوشتن، موضوعی برای نوشتن نداریم و در واقع نمیدانیم درباره چه چیزی باید بنویسیم. در این مواقع میتوانیم به سراغ خوابها، رویاها و خاطره هایمان برویم و درباره آنها بنویسیم.
طاهره مسافری در ادامه به تشریح این سه مورد پرداخت و گفت: همه آدمها، رویاها و آرزوهایی دارند و این رویاها میتوانند موضوعات فوقالعادهای برای شروع نوشتن باشند.
مسافری در بخش دوم سخنانش افزود: دومین راه برای نوشتن، خاطرهها هستند. خاطرات ما گاهی خندهدار و گاهی ناراحت کننده هستند. حتی نویسندگان بزرگ هم خاطرات خود را به صورت کتاب نوشتهاند یا از خاطرات خود در نوشتن داستانهایشان بهره بردهاند. ما حتی میتوانیم خاطرات دیگران مثلاٌ خاطرات کودکی پدر و مادرهایمان را بنویسیم.
او در ادامه اضافه کرد: سومین راه برای شروع کار نوشتن خوابها هستند. اغلب ما خواب میبینیم. خوابهای ما گاهی خنده دار و گاهی ترسناک و حتی عجیب و غریب هستند. اگر پس از بیدار شدن خوابهایتان را یادداشت کنید میتوانید در هنگام نوشتن داستان از آنها استفاده کنید.
در ادامه این نشست اعضا درباره رویاها، خاطره ها و خوابهایشان گفتوگو کردند. در پایان این نشست کارشناس آفرینشهای ادبی از اعضا خواست یکی از خوابها، خاطرهها و یا رویاهایشان را روی کاغذ بنویسند.
نماینده کانون پرورش فکری کودکان استان مثل گذشته، در حاشیه این نشست، ۳۰ عنوان کتاب به کتابخانه این مدرسه هدیه کرد.
مسافری در این رابطه گفت: از آن جا که کتاب خواندن تاثیر چشمگیری در رشد نوشتاری کودکان و نوجوانان دارد، تجهیز مدارس به کتابخانههای استاندارد و انجام برنامه های کتابخوانی برای دانش آموزان به ویژه دانش آموزان علاقهمند به شعر و داستان میتواند به تقویت توان نوشتاری آنها منجر شود.
بخش مکاتبهای از جمله فعالیتهای غیر حضوری واحد آفرینشهای ادبی کانون است و به آن دسته از کودکان و نوجوانانی که به مراکز فرهنگی هنری دسترسی ندارند خدمات ارائه میکند.
نظر شما