شنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۷:۰۹
6 جلد رمان‌ تاريخي ايران باستان در نمايشگاه كتاب 22

6جلد رمان تاريخي ايران باستان و 16 دوره معرفي چهره‌هاي تاريخي ويژه نوجوانان و جوانان به كوشش انتشارات ترفند منتشر شده است كه در بيست‌ و دومين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران در دسترس علاقه‌مندان به كتاب‌هاي تاريخي قرار خواهد گرفت._

مسوول بازرگاني انتشارات «ترفند» و «تيرگان» با بيان اين مطب به خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) گفت: «رمان‌هاي تاريخي ايران باستان در 6 جلد با نام‌هاي «كوروش پسر ماندانا»، «داريوش پسر ويشتاسب»، «تازيانه خشايارشا»، «پاسارگاد در آتش»، «ظهور پارتيان احياي عظمت از دست رفته» و «ايران ابر امپراتور جهان، اشكانيان طولاني‌ترين حكومت در دوران باستان» در نمايشگاه كتاب ارايه مي‌شود.»

«اعظم شاه‌محمدي» به 16 كتاب معرفي چهره‌هاي تاريخي اشاره كرد و گفت: «اين كتاب‌ها نيز براي نوجوانان و جوانان به رشته تحرير درآمده است. «چنگيزخان»، «نادرشاه»، «كريم‌خان زند»، «آقامحمدخان قاجار»، «رضا شاه»، «فتحعلي‌شاه»، «مدرس» و... از جمله كتاب‌هايي است كه درقالب چهره‌هاي تاريخي در نمايشگاه كتاب عرضه مي‌شود.»

وي به 4 عنوان كتاب داستان‌هاي شاهنامه اشاره كرد و گفت: «داستان سياوش»، «داستان بهرام گور»، «داستان دستان» و «داستان هفت‌خوان رستم» از جمله داستان‌هاي شاهنامه است كه در نمايشگاه 22 كتاب تهران در دسترس علاقه‌مندان داستان‌هاي شاهنامه قرار دارد.»

وي به كتاب ديگري كه در نمايشگاه كتاب ارايه خواهد شد اشاره كرد و گفت: «125 داستان از حكايت‌هاي تاريخي دوره قاجار و رويدادهايي كه در آن دوره تاريخي رخ داده در قالب داستان درآمده است.‌ «ناصرالدين‌شاه و مسأله جانشيني»، «من بد سلطاني نبودم»، «دنيا دو روز است»، «خودمان را به فرنگي نفروشيم» و... از جمله بخش‌هاي مختلف اين داستان تاريخي است كه در نمايشگاه در اختيار تاريخ‌دوستان قرار مي‌گيرد.»

«ولي‌محمد روستا» نويسنده 6 جلد رمان‌هاي تاريخي در مقدمه كتاب آورده است: «نوشتن رمان تاريخي نياز به شناخت دقيق تاريخ دارد و خوانندگان رمان‌هاي تاريخي ضمن آن‌كه با رماني جدي كه با شخصيت‌هاي آن بيگانه نيستند، بيش‌تر آشنا مي‌شوند، علاوه بر آن به آنچه در روزگار گذشته اتفاق افتاده پي مي‌برند.

رمان تاريخي بايد ميدان تجربه خواننده قرار گيرد، پندآموزي از وقايع ناگوار و پيروي از كارهاي سودمند، سرمشق قرار دادن تدبيرهاي بجا، دقت در پيدا كردن علل وقايع، خواننده را آن اندازه پخته و مجرب ‌مي‌سازد كه بخواهد با يكي تجربه بياموزد و با ديگري تجربه‌هاي اندوخته را به كار برد.

رمان تاريخي بايد از وقايع، حوادث، عادات، رسوم، آداب، اديان و عقايد مردم صحبت كند تا علل ترقي يا عوامل سقوط اقوام، طوايف و حكومت‌ها به آساني مشخص شود. رمان تاريخي افق‌هاي تازه‌اي و راه‌هاي تازه‌اي در پيش دارد. آن چه شور و شوق علاقه‌مندان را طلب مي‌كند، تنها شناخت گذشته نيست، معني و هدف گذشته و آينده نيز هست.

بيست و دومين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران از 16 تا 26 ارديبهشت با حضور ناشران داخلي و خارجي در مصلاي امام‌خميني(ره) برگزار مي‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط