مسوول پايگاه ورزش قهرماني اداره كل تربيت بدني استان اصفهان عنوان كرد: افزايش سطح مطالعه ورزشكاران با افزايش سطح تحصيلات ارتباط مستقيم دارد.\
وي ادامه داد: با توجه به اين كه دانش و آگاهي به صورت مستقيم با تحصيلات در ارتباط است و با وجود اينكه بيش از 70 درصد مربيان و ورزشكاران حرفهاي كشورمان از ميزان تحصيلات مناسبي برخوردار نيستند، بايد پذيرفت كه ورزشي علمي و حرفهاي نداريم.
امينيراد كه خود داراي مدرك كارشناسي ارشد تربيت بدني و علوم ورزشي است، درباره کيفيت كتابهاي منتشر شده از سوي انتشارات خصوصي و دولتي گفت: بسياري از آنها عمومي يا كاملا تخصصياند، بنابراين نميتوانند براي ورزشكاران در سطح ملي موثر قرار گيرند، زيرا كتابهاي عمومي، مباحث كلي و اساسي رشتههاي ورزشي را با توجه به موضوع كتاب مطرح ميسازند و كتابهاي تخصصي با توجه به سطح اطلاعاتي بسياري از ورزشكاران براي آنان كاربردي نخواهند بود.
وي اضافه كرد: كتابهاي عمومي براي ورزشكاران سنين پايه وثر خواهند بود اما بايد همچنان به حمايت و فعاليت موثر در حوزه چاپ كتابهاي مناسب براي ورزشكاران به ويژه اعضاي تيمهاي ملي و قهرمانان نيز ادامه داد.
وي افزود: براي تحقق بخشيدن به اين امر بايد سازمان تربيب بدني و سپس فدراسيونها و هياتهاي ورزشي استانها به حمايت از حوزههاي مختلف توليد و انتشار كتاب بپردازد.
به گفته وي فرهنگ عمومي كتابخواني بايد از كودكي و از سوي خانوادهها آموزش داده شود تا افراد در بزرگسالي و همراه با پيشرفت در ورزش به كتاب و مطالعه نيز اهميت دهند.
وي درباره ايجاد آرشيو كتابهاي ورزشي در باشگاهها و حتي در اردوهاي ملي گفت: اين کار براي تبليغ و اطلاع رساني مناسب است اما براي افزايش سطح مطالعه كاربردي نخواهد بود. بايد فرهنگسازي براي افزايش سطح تحصيلات در اولويت قرار گيرد تا ميزان مطالعه نيز افزايش يابد.
نظر شما