مهدی ابراهیمی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در بیرجند گفت: در فرآیند تدوین کاتالوگ از منابع معتب علمی داخلی و خارجی استفاده شده است.
ابراهیمی افزود: سرفصلهای این کتابچه شامل معرفی زرشک زرشک و عناب، میزان تولید و سطح زیر کشت زرشک و عناب در ایران، ارزش غذایی و خواص دارویی زرشک و عناب، فرآوری و فرآوردههای زرشک و عناب، محصولات دارویی و بهداشتی بر پایه زرشک و عناب، اهمیت گردشگری زرشک و عناب و فرصتهای پیش روی صادرات زرشک و عناب تهیه و تدوین شده است.
وی گفت: در این کتابچه تصاویر واقعی زرشک و عناب و محصولات تولید شده از آنها بهصورت تمام رنگی و در ۴۴ صفحه چاپ شده است.
سرپرست معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد خراسان جنوبی افزود: این کتابچه در مرحله اول با تیراژ هزار عدد چاپ شده است که برای معرفی زرشک و عناب در نمایشگاههای خارجی و همچنین رویدادهای بینالمللی داخلی در اختیار سرمایه گذاران، مشتریان خارجی قرار میگیرد.
نظر شما