به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اردبیل، پدیدآورندگان این مجموعه کتاب مهدیه بایرام زاده سفیدگر، زهرا حسینی و صدیقه حسینی هستند و محمد شفائی و زیبا پیرویردی زاده ویراستاری علمی آن را انجام داده اند.
این کتابها در سه جلد برای سه سطح سنی یعنی سطح یک در ۶۲ صفحه، سطح دو در ۶۳ صفحه و سطح سه در ۶۹ صفحه چاپ و وارد بازار کتاب شد.
در بخشی در این مجموعه کتابها آمده است: تمرینات کتاب حاضر با هدف تقویت مهارت های ادراک دیداری کودکان در سطح آسان تهیه شده است. همان گونه که از نام کتاب مشخص است برای رفع مشکلات یادگیری کودک باید صبور بود.
۷۵ درصد اطلاعاتی که ما انسان ها از پیرامون خود کسب می کنیم از طریق حس بینایی می باشد. آنچه که ما میبینیم فقط آن تصویری نیست که بر روی شبکیه میافتد بلکه این تصاویر باید در مغز مورد پردازش قرار گیرند تا اطلاعات صحیح را به انسان بدهند و این امر نیازمند توانایی ادراک دیداری است.
ادراک دیداری نقش مهمی در کارکردهای هوش و تحصیلی دارد. ادراک دیداری یکی از مهمترین و حیاتی ترین انواع ادراک است که برای انسان اهمیت زیادی دارد. این نوع ادراک به افراد کمک می کند تا اطلاعات را بهتر درک کرده و آنها را به یاد آورد.
هم چنین ادراک دیداری میتواند به حفظ و یادآوری اطلاعات کمک کند. ادراک دیداری به توانایی مغز برای درک آنچه که چشم میبیند اشاره دارد. این همان دقت بینایی نیست که به وضوح میبیند. یک فرد میتواند بینایی ۲۰/۲۰ داشته باشد و همچنان در ادراک دیداری مشکل داشته باشد. در واقع مهارتهای ادراک دیداری برای بسیاری از مهارتهای روزانه مانند خواندن، نوشتن، تکمیل پازل، برش، طراحی، تکمیل مسائل ریاضی، لباس پوشیدن، پیدا کردن جوراب و همچنین بسیاری از مهارتهای دیگر مهم هستند. بدون توانایی انجام این وظایف روزانه، عزت نفس کودک ممکن است آسیب ببیند و عملکرد تحصیلی و حتی بازی او به خطر بیفتد.
فراگیری هر مهارت، دقت و زمان خاصی را میطلبد، اگر مهارتی در زمان خودش فرا گرفته نشود و کودک بدون کسب این مهارت ها به پایههای تحصیلی بالاتر برود بی شک در زمینه تحصیلی با مشکلات زیادی مواجه خواهد شد.
ناگزیر برای حل این مشکلات، باید به عقب برگشت و آن مهارتها را آموزش داد که این موضوع مستلزم صرف وقت و هزینه بسیار می باشد. با توجه به اینکه ضمن آگاهی از اهمیت فراگیری مهارتها، باید آموزش هر مهارتی را در وقت مناسب خود انجام دهیم تا بهترین تاثیر را در یادگیریهای بعدی کودک شاهد باشیم.
نظر شما