به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در یاسوج، استاد انصاری که به دلیل بیماری ریوی در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج بستری بود، بامداد چهارم دیماه ۱۴۰۳ چشم از جهان فروبست.
مراسم تشییع این هنرمند امروز چهارشنبه، پنجم دیماه در آرامستان تل خسرو یاسوج برگزار میشود.
از مکتب عشایری تا درجه ممتازی خوشنویس
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد با تسلیت این ضایعه، گفت: استاد امیر انصاری از شاگردان مکتب تعلیم و تربیت عشایری با مدیریت بهمن بیگی بود. او در سال ۱۳۵۰ دوره تربیت آموزگاری را در دانشسرای عشایری هنر آبباریک شیراز به پایان رساند.
وی در سال ۱۳۶۲ با حضور در کلاسهای استاد حمید دیرین شیرازی، خوشنویس برجسته نستعلیق کشور، مسیر هنر خوشنویس را با جدیت دنبال کرد و مدارج این هنر را با موفقیت طی کرد و به درجه ممتازی دست یافت.
نقش مهم در گسترش خوشنویسی در استان
انصاری با برگزاری کلاسهای آموزشی در یاسوج، دهدشت و چرام سهم بزرگی در گسترش هنر خوشنویس در استان ایفا کرد. این کلاسها در روزهای دوشنبه و چهارشنبه در یاسوج و پنجشنبه و جمعه در دهدشت و چرام برگزار میشد و علاقهمندان بسیاری را به هنر خوشنویس جذب کرد.
خدمت به جامعه ایثارگران با هنر
این هنرمند از سال ۱۳۶۳ تا ۱۳۷۲ بهعنوان معاون فرهنگی اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بویراحمد فعالیت داشت. او پوسترهای شهدای دفاع مقدس را با مهارتی منحصر به فرد طراحی و با خط نستعلیق مزین میکرد. این آثار رایگان در اختیار خانواده شهدا قرار میگرفت و نقشی مهم در انتقال فرهنگ ایثار و شهادت ایفا کرد.
میراثی ماندگار از هنر ایرانی
امیر انصاری، با تلاش و عشق بیپایان به هنر اصیل ایرانی، نقشی بیبدیل در حفظ و توسعه خوشنویسی در کهگیلویه و بویراحمد داشت.
نظر شما