به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) به نقل از روابط عمومي چهارمين جشنواره بينالمللي شعر فجر، قزوه گفت: شعر هنر اول و هويت ما ايرانيان است كه ريشه در فرهنگ كهن فارسي دارد، به طوري كه شاعران صاحبنام و ارزشمند ايراني همچون حافظ، سعدي، مولانا و.... در سراسر جهان شناخته شدهاند.
وي ادامه داد: از همين رو براي شناساندن هر چه بهتر فرهنگ كشورمان به سراسر جهانيان و براي توليد آثار فاخر ضروري است در پنجمين جشنواره شعر فجر شاعران ايران و جهان به رقابت با يكديگر بپردازند.
وي با بيان اين كه جشنواره شعر فجر سال به سال رشد قابل توجهي كرده است، گفت: هر جشنواره نوپايي در قدمهاي اول دچار كمي و كاستيهايي است كه ميتوان با برنامهريزيهاي لازم شاهد رفع نواقص و رشد كيفي آن بود.
وي افزود: با نگاه كلي به سه دوره قبل، دعوت از بزرگان و پيشكسوتان عرصه شعر و سپردن دبيري جشنواره شعر فجر به آنان، بها دادن به آثار شاعران جوان، تقويت و حضور شاعران جهان از جمله شاعران كشورهايي چون تاجيكستان، افغانستان، تركيه و هندوستان، انتخاب بهترين رسانه برتر در حوزه شعر براي اولين بار، ايجاد رقابت و مسابقهاي كردن جشنواره در تمام گروههاي سني، عدالت محوري و دعوت از داوران متخصص در هر حوزه از نقاط قوت چهارمين جشنواره بينالمللي شعر فجر است.
شاعر «قطار انديمشك» تصريح كرد: از آن جا كه امسال جشنواره شعر فجر از همايش شاعران ايران و جهان جدا ميشود، به نظر بنده بهتر است اين دو رويداد با يكديگر ادغام شوند و با در نظر گرفتن هداياي نفيس، بين شاعران پارسيگوي و فارسي زبان داخلي و خارجي، رقابت ايجاد شود تا اين قضيه به رشد شعر و شناساندن آثار شاعران نام آشناي ايران به ساير كشورهاي ديگر كمك كند.
چهارمين جشنواره بينالمللي شعر فجر بهمن ماه سال جاري در سراسر كشور برگزار ميشود.
شنبه ۲۶ دی ۱۳۸۸ - ۱۱:۴۷
نظر شما