به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، جمشيدي درباره نگارش اين كتاب گفت: آشنا نبودن برخي از علاقمندان و نسل جوان با اين شخصيت ادبي و هنري معاصر كشورمان، يكي از دلايل نگارش اين كتاب بود، همچنين بخشي از ويژگيهاي انساني او و اطلاعات فراوانش در زمينههاي گوناگون ادبي نيز در اين كتاب مد نظر قرار گرفته است.
اين داستاننويس افزود: بيشترين بخش اين داستان به زندگي اين شاعر و اديب معاصر از زمان كودتاي 28 مرداد 1332 كه ايشان 7 ماه در زندان شاه به سر برد، اختصاص دارد. در اين راستا به وجوهي از مظلوميت ايشان و اينكه زمانه نتوانست ابعاد مهمي از شخصيت اين اديب و حق طلبياش را دريابد، اشاره شده است.
وي اضافه كرد: توجه به احياگري او در قصيده فارسي، چگونگي رويكرد و ديدگاه اوستا به مرز ميان ساختارهاي سنتي ادبيات فارسي و نوگرايي و اينكه شعر معاصر ميتواند با تعادل ميان سنت و نوگرايي، وجه سومي هم داشته باشد، از ديگر نكات اين كتاب است.
نويسنده «بوفاري 4» خاطرنشان كرد: در كتاب «القصه جلال» راويت داستاني از زبان خود جلال است كه اين شيوه به دليل وجود برخي حساسيتها در زندگي بزرگان سختيهايي به همراه داشت، از اين رو، راوي اين اثر را سوم شخص برگزيدم و سعي داشتم زبان داستاني نيز به لحاظ محيط، شخصيتها و گويشها با زمانه اوستا تطابق داشته باشد.
مهرداد اوستا، متولد بهمن 1308 بروجرد، نویسنده و شاعر بود. برخی او را دومین قصیدهسرای بزرگ معاصر پس از ملکالشعرای بهار ميدانند. وي علاوه بر شاعری، در زمینه فلسفه، موسیقی و ادبیات فارسی نیز فعالیت داشت.
یکشنبه ۱۴ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۴:۳۱
نظر شما