یکشنبه ۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۰:۲۰
نوقلمان حوزوي تشويق شوند

حجت‌الاسلام احمدحسين شريفي، معاون پژوهش موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) كه از جمله برگزيدگان دوازدهمين كتاب سال حوزه است، داوري‌هاي اين دوره را بسيار دقيق و سخت‌گيرانه توصيف كرد و پيشنهاد داد: بهتر است طلبه‌هاي جوان كه به تازگي گام در وادي تحقيق و تاليف نهاده‌اند، بيشتر تشويق شوند./

مولف كتاب «جنگ نرم» در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، با اشاره به اين كه به دليل نگارش كتاب «خوب چيست، بد كدام است؟» در شمار برگزيدگان كتاب سال حوزه معرفي شده است، عنوان كرد: اين اثر را درباره مباحث فلسفه اخلاق اسلامي به رشته تحرير درآوردم.

وي ادامه داد: به تعبير اصطلاحي در ادبيات كلامي و فلسفي از اين مفاهيم به عنوان حسن و قبح ذاتي و عقلي ياد مي‌شود. در اين كتاب با نگاه جديد و از طريق تطبيق نظريات فيلسوفان اخلاق در غرب، اين مساله را از ذيل بخش‌هاي كلامي و اصولي استخراج و با عنوان مساله فلسفه اخلاقي آن را طرح كردم.

حجت‌الاسلام شريفي با اشاره به اين كه از زاويه جديدي به اين موضوع پرداخته است، درباره تاثيري كه كتاب سال حوزه و چنين جشنواره‌هايي مي‌توانند در معرفي اثر و خلق آثار بعدي مولفان داشته باشند، عنوان كرد: به عنوان يك طلبه معتقدم بايد وظايف خود را ـ چه تشويقي وجود داشته باشد يا خير ـ به عنوان يك وظيفه علمي و ديني به انجام برسانيم. با اين وجود تشويق محرك خوبي است و تنبيه و بي‌توجهي ياس و ركود را در پي دارد. 

وي معتقد است: برگزاري چنين همايش‌هايي به طور قطع تاثيرگذارند، همچنان كه آمار و ارقام نيز اين مساله را نشان مي‌دهند، نخستين دوره كتاب سال حوزه با 200 اثر حوزويان برگزار شد، اما در اين دوره آمار اين آثار به هزار و چند اثر رسيده است.

معاون پژوهش موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره)، با اشاره به دقت و روش‌هاي سخت‌گيرانه‌اي كه در داوري آثار احساس كرده است، از روش ارزيابي آثار به خوبي ياد كرد و پيشنهاد داد: بهتر است در اين زمينه از طلبه‌هاي جوان و افرادي كه به تازگي در وادي تحقيق و تاليف گام نهاده‌اند تقدير شود، اين كار ارزش بيشتري دارد. 

دوازدهمين همايش كتاب سال حوزه 28 بهمن ماه در شهر قم برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط