سه‌شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۶
پای نویسندگان مطرح کشور را به بابل باز کرده‌ایم

انوشه منادی،‌ نویسنده و فیلمساز می‌گوید: جلساتی که در مازنداران برگزار می‌شود، بیشتر محفلی است حال آنکه در جلسات ما از نویسندگان مطرح کشوری دعوت می‌شود. از نویسندگانی که به این جلسات دعوت می‌شوند برای رونق کارگاه داستانم هم بهره می‌گیرم.

انوشه منادی  در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، درباره نشست‌هایی که به تازگی در بابل برگزار می‌کند گفت: هر پانزده روز یکبار از داستان‌نویسان مطرح کشوری برای شرکت در این جلسات دعوت به عمل می‌آوریم. تا جلسه قبل این نشست‌ها را در شهرکتاب بابل برگزار می‌کردیم که به دلایلی موفق به ادامه جلسات در آنجا نشدیم و هم اکنون این جلسات در کارگاه تجربی هنر بابل برگزار می‌شود.

نویسنده «آبکند» درباره نحوه برگزاری این جلسات توضیح داد: تا به حال 8 جلسه نقدوبررسی برگزار کرده‌ایم و نویسندگانی چون؛ زهرا بیگدلی، فرحناز علیزاده، حمید بابایی، پوریا فلاح و مردعلی مرادی به این جلسات دعوت شده‌اند. از دیگر نویسندگانی که به این نشست‌ها دعوت شده حمیدرضا نجفی است که کتاب‌های «باغ‌های شنی» و «دیوانه در مهتاب» را در کارنامه ادبی خود دارد. نویسندگانی مانند منیرالدین بیروتی نیز در نوبت آمدن هستند و مهمان جلسه بعدی ما به احتمال زیاد کیهان خانجانی و احمد حسن‌زاده هستند.

وی درباره استقبال از این جلسات گفت: مخاطبین جدی داستان که در کل کشور از لحاظ تعداد در اقلیت‌اند، مخاطب این برنامه هستند. با اینکه امکانات ما برای اطلاع‌رسانی و تبلیغات کم است و  تقریبا این جلسات به صورت آماتوری برگزار می‌شود، بازهم از تعداد شرکت‌کنندگان راضی هستیم. در مازنداران اینگونه جلسات در ساری و بابلسر هم برگزار می شود اما بیشتر به صورت محفلی و درون‌گروهی است و به شکل جلساتی که ما به طور رسمی در این مدت برگزار کرده‌ایم،‌ کمتر وجود داشته است. جلساتی که در مازنداران برگزار می‌شود، بیشتر محفلی است حال آنکه در جلسات ما از نویسندگان مطرح کشوری دعوت می‌شود و پای نویسندگان مطرح کشوری رابه این جلسات باز کرده‌ایم. از نویسندگانی که به این جلسات دعوت می‌شوند برای رونق کارگاه داستانم هم بهره می‌گیرم.

منادی درباره کلاس داستان‌نویسی خود گفت: در بابل و قائمشهر کلاس داستان‌نویسی برگزار می‌کنم و حدود 10 شاگرد دارم که برایم کفایت می‌کند و دلم می‌خواهد موفقیت‌شان را تا زنده هستم ببینم. نحوه تدریس من به این شکل است که اصول داستان‌نویسی را از پایه آموزش می‌دهم و دوستان با تلاش و پشتکار خودشان به مراحل پیشرفته می رسند. یکی از شاگردانم هم اخیرا در مسابقه داستان‌نویسی که در مازندران برگزار شد، توانست برنده شود.
 
 
 

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ۱۷:۵۴ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۴
    همیشه موفق باشید آقای منادی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها