شنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۸
«فرهنگ‌های آشپزی در خاورمیانه» به زودي مي‌آيند

«فرهنگ‌های آشپزی در خاورمیانه» عنوان چهارمين جلد از مجموعه هشت جلدي «فرهنگ‌‌پژوهي و انسان‌شناسي» است كه به زودي از سوي انتشارات سفير اردهال منتشر خواهد شد.\

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، اين مجموعه هشت جلدي در راستای معرفی و ارايه آثار معتبر و پیشرو در عرصه انسان‌شناسی فراهم شده است. در اين مجموعه هشت جلدي تلاش شده تا تک‌نگاری‌های حاصل از پژوهش صاحب‌نظران و متخصصان معرفي و منابع مرجع و درسنامه‌ای برای پژوهشگران و دانشجویان تدوین و ترجمه شوند.

كتاب «فرهنگ‌های آشپزی در خاورمیانه» توسط گروهي از مولفان و مترجمان مجموعه هشت جلدي «فرهنگ‌پژوهي و انسان‌شناسي» با سرپرستي معصومه ابراهیمی به رشته تحرير درآمده و از جمله محدود آثاری محسوب مي‌شود که در این زمینه به زبان فارسی برگردانده شده‌اند.

فرهنگ‌های کهن و بزرگ خاورمیانه هر یک وارث نظامی اصیل و غنی در حوزه خوراک، آشپزی و نظام تغذیه‌اند که برخی از آنها مانند تمدن ایرانی، مولد مکتب‌های اصلی آشپزی در جهان و برخی دیگر در تداخل و فرهنگ‌پذیری از سایر تمد‌ن‌ها باعث تکامل فرهنگ و رفتارهای مرتبط با خوراک شده‌اند.

این کتاب با نگاهی عمیق از منظر انسان‌شناسی سعی دارد برخی ابعاد فرهنگ‌های آشپزی در خاورمیانه را بررسی و زوایای ناشناخته آن را بگشاید. 

كتاب «فرهنگ‌هاي آشپزي در خاورميانه» اثر «سامي زبيده» و «ريچارد تاپر» با ترجمه و ويرايش معصومه ابراهيمي در شمارگان 1100 نسخه و جلد وزيري از سوي انتشارات سفير اردهال به زودي راهي بازار نشر خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط