جزيني به خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) گفت: «خرم، خونين، جاودانه»، اثري پژوهشي در حوزه داستاني است كه در يكي از فصلهاي آن به سه شهر مقاوم دنيا در ادبيات جهان از منظر ارزش داستاني پرداخته شده است و يكي ديگر از سه مقاله مفصل آن درباره نقد شخصيتهاي جنگي در تاريخ ادبيات جهان است.
وي همچنين از روند آماده شدن اثر مفصل «ريختشناسي داستانهاي مينيماليستي»، تا نمايشگاه كتاب خبر داد و افزود: در اين كتاب به زمينهها و سير پيدايش داستانهاي مينيمال و نمونههاي مختلفي از تاريخ ادبيات كهن ايراني پرداخته شده است. این بررسی تا دوره مشروطه و دهههاي قبل از انقلاب كه نگارش داستانهاي مينيمال روند جديتري يافته و در آثار چوبك و ديگران نمود پيدا كرده، ادامه مييابد.
جزيني اضافه كرد: اين پژوهش در نهايت تا پرداختن به تجربههاي نويسندگان ايراني تا دهه 80 دنبال شده است و به احتمال زياد در نمايشگاه كتاب تهران عرضه ميشود.
وي افزود: «آب، باد، آتش» نيز مجموعه داستاني است كه داستانهاي آن پيرامون مفهوم جنگ شكل گرفته و به تازگي مننتشر شده است.
مجموعه داستان «كسي برای قاطر مرده گريه نمیكند»(نشر ققنوس)، کتاب سه جلدی«آشنایی با گونههای داستان پلیسی»، «آشنایی با گونههای داستان کودک» و «آشنایی با گونههای داستان رئالیسم جادویی»(نیلوفرسپید)، «الفباي داستاننويسي»(چاپ سوم، هزاره ققنوس) و مجموعه داستان «نجیب» (چاپ پنجم، هزاره ققنوس)، از ديگر آثار داستاني اين نويسندهاند كه در بيستوچهارمين نمايشگاه كتاب تهران ارايه ميشوند.
«نجيب»، « ايل بيسوار»، «گلستان آتش »، «خداحافظ قهرمان» و... از ديگر آثار منتشر شده جزينياند.
یکشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۰
نظر شما