حجتالاسلام سید ابوالقاسم حسینی، متخلص به «ژرفا» اين روزها به تدريس در مدرسه اسلامي هنر كه مختص طلاب هنرمند است، ميپردازد. وي بر اساس آموزههاي قرآن كريم، منابع معتبر روايي و تفسيري مباحث «مكتب اسلامي هنر» را آموزش ميدهد./
استاد فلسفه هنر اسلامي با تاكيد بر شرح خاصي كه در برداشت از قرآن و سنت دارد، با بيان اين كه در اين شيوه آموزشي بر منابع فرهنگ و تمدن اسلامي به طور عام تكيه ميكند، گفت: دستيابي عدهاي از طلاب حوزههاي علميه به مكتب اسلامي هنر، هدف اصلي تاسيس اين رشته بود، يعني ميكوشيم اين افراد، توانمندي استخراج منابع اسلامي با ارايه ديدگاههاي متمايز، علمي و آكادميك را درباره هنر به دست آورند. چنانچه طي 20 سال آينده بتوانيم حتي پنج كارشناس داشته باشيم كه درباره مكتب اسلامي هنر حرفي در مجامع علمي براي گفتن داشته باشند، به موفقيت دست يافتهايم.
نويسنده و شاعر ديني، تنظيم مكتوبات و منابعي به عنوان درسنامه هنر اسلامي را از جمله اقداماتي خواند كه سفارش توليد آنها ارايه شده است و يادآور شد: به حوزههاي علميه و ساير انديشمندان غير حوزوي و دانشمندان اسلامپژوه توصيه ميكنم مباحث نظري هنر(هنر اسلامي) را جدي بگيرند. متاسفانه با گذشته بيش از سي سال از پيروزي انقلاب اسلامي ايران، در راستاي مباحث نظري اين عرصه اقدامات جدي انجام نشده است و چنانچه اقدامات علامه محمدتقي جعفري را كنار بگذاريم، گام بلند ديگري در اين عرصه برنداشتهايم.
مترجم الغدير با بيان اين كه در بُعد عملي هنر اسلامي كارهايي صورت گرفته است، گفت: حيف است در حوزه مكتب هنر اسلامي كارها و اقدامات ارزشمندي انجام نشود.
نظر شما