چاپ نخست کتاب «روانشناسي و جامعهشناسي تغيير» به قلم «بهنام بستان» از سوي نشر آواي كلار منتشر و روانه بازار نشر شد./
هگل ميگويد: «آتن حق داشت چنان كند، زيرا ميخواست جوهر خود را حفظ كند، سقراط نيز در آنچه كرد حق داشت، زيرا دوران تازهاي را بنياد مينهاد كه لازمهاش در هم شكستن آن جوهر بود».
به عقيده نويسنده، حركت و تحقيق درباره روانشناسي و جامعهشناسي تغيير به صورت عملگرا و كاربردي ميتواند امري بسيار دشوار باشد، زيرا محقق را با مجموعهاي وسيع از تضادها و پارادوكسها مواجه ميسازد. روانشناسي انسان داراي دوگانگيهاي بسياري است كه يكي از آنها اين است كه حتي هنگامي كه نياز به تغيير را ميفهمند و ميدانند كه براي نهادها و افراد چقدر مهم است كه گاهگاهي از نو تجديد شوند، از تغييرهايي كه اثر شخصي بر آنها ميگذارند، آشفته و خشمگين ميشوند. آنها ميدانند كه تغيير ضروري است و اين كه تازگي، رهايي از ملالت را امكانپذير ميسازد، اما از عمق درون به گذشته وفادار ميمانند. آنها خواهان تغيير انتزاعي يا تغيير سطحياند، اما تغييري كه عادات اصلي و جاري آنها را برگرداند، برايشان آشفتگيآور است.
كتاب حاضر به دو بخش تقسيم ميشود. بخش نخست، بررسي و ريشهيابي علل عقبماندگي ايران و بخش دوم، آشنايي با مباني تئوريك دابوت و ارايه راههاي توسعه و پيشرفت در سطوح فردي و اجتماعي است.
چاپ نخست کتاب «روانشناسي و جامعهشناسي تغيير» در شمارگان 1200 نسخه، 463 صفحه و بهاي 95000 ريال راهي بازار نشر شد.
نظر شما