ریيس اداره كتابخانه هاي شهرستان مهران در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، در این باره اظهار کرد: این اداره با هدف تحقق سند چشمانداز كتابخانههاي عمومي كشور و همگام با ساير شهرستانها، برنامه راهبردي كتابخانههاي عمومي شهرستان بین سالهای 1389 تا 1394 را تدوین کرده است.
رمضان بشارهصيفي افزود: رويكرد اصلي تدوين اين برنامه، ارتقای درجه كتابخانههاي شهرستان در شاخصهاي چهارگانه مرتبط با كتابخانهها و حركت به سمت تحقق سند چشمانداز كتابخانههاي عمومي كشور بود.
وي با اشاره اجرای اين هدف ارزشمند برای توسعه فرهنگي و علمي استان، گفت: به دنبال اعلام درجهبندي جديد كتابخانهها توسط نهاد كتابخانههاي عمومي كشور، كتابخانه عمومي امام رضا (ع) یک درجه ارتقا يافته است.
بشاره صیفی با اشاره به تاریخچه شکلگیری این کتابخانه، عنوان کرد: كتابخانه عمومي امام رضا (ع) از سال 1372 فعالیت خود را آغاز کرده است و با تشكيل بخش تخصصي كودك و نوجوان، برنامههاي آموزشي اين بخش مانند کلاسهای قرآن، قصهگويي و شعرخواني را اجرا میکند.
وی اظهار کرد: كتابخانههاي عمومي به عنوان نهادي اجتماعي و فرهنگي، براي پژوهش، تحقيق و غنيسازي اوقات فراغت افراد جامعه فعاليت ميكنند و با گردآوري، سازماندهي و نگهداري دانش مدون بشر امكان رشد انديشه، سواد اطلاعاتي، شكوفايي استعداد و ذهن خلاق اقشار مختلف جامعه را فراهم ميكنند.
به گفته بشاره صیفی، كتابخانه عمومي امام رضا(ع) با داشتن دو هزار و 805 نفر عضو فعال، بیش از 24 هزار نسخه کتاب دارد.
اکنون در شهرستان مهران دو باب کتابخانه در بخش صالح آباد و شهر مهران فعالند.
چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۰
نظر شما