مریم مرادي در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، با بيان اينكه منابع ديداري و شنيداري برخلاف نياز مخاطبان در كتابخانههاي بندرلنگه وجود ندارد، افزود: مردم با خريد منابع ديداري و شنيداري از فروشگاهها نياز خود را برطرف مي كنند اما تامين اين نياز از سوي كتابخانههاي بندر لنگه يك كمك اقتصادي به مردم است که باید برآورده شود.
رييس اداره كتابخانههاي عمومي شهرستان بندرلنگه با اشاره به جمعيت 27 هزار نفري این شهرستان عنوان كرد: اين شهرستان داراي چهار كتابخانه عمومي و يك كتابخانه مشاركتي در روستاي گزير است و هزار و 500 عضو فعال دارد.
مرادي درباره تعداد كتابهاي اهدايي و امانت گرفته شده كتابخانههاي بندرلنگه در طول سال گفت: سال گذشته 30 عنوان كتاب به كتابخانههاي اين شهرستان اهدا و پنج هزار نسخه كتاب در سال گذشته امانت گرفته شد.
وی عنوان کرد: تعداد کتابهای کتابخانه بندر گنگ نیز هشت هزار و 800 عنوان در قالب 10 هزار و 500 نسخه است و اطلاعی از تعداد منابع مکتوب سایر کتابخانههای بندر لنگه ندارم!
مرادی درباره سهم نيمدرصدي كتابخانهها از محل درآمد شهرداري اين شهرستان گفت: دستکم پنج ميليون ريال و حداكثر 20 ميليون ريال براي يكسال از سوي شهرداري اين شهرستان تاکنون پرداخت شده و همكاري شهرداري با کتابخانهه رضايتبخش بوده است.
رييس اداره كتابخانههاي شهرستان بندرلنگه با بيان اينكه بخش كودك و نوجوان در تمام كتابخانههاي اين شهرستان وجود دارد، افزود: بخش كتاب گويا و الكترونيك به عنوان يك ضرورت بايد راهاندازي شود اما كتابخانه شبانهروزي و بخش نابينايان در كتابخانههای این شهرستان وجود ندارد.
دوشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۳
نظر شما