به گفته جمشید رضایی، کارکرد این انجمنها آن است که با رویکردی مردمی، به فرهنگسازی در زمینه کتابخوانی بپردازند.
وی افزود: انجمنهای کتاب در همه شهرستانها و انجمن کتاب استان، از همه کنشگران فرهنگی، پویشگران کتابخوانی و اندیشمندان فارس، برای فرهنگسازی کتابخوانی که بخواهند همکاری کنند یا ایدهای داشته باشند، پشتیبانی خواهد کرد؛ از این رو همه آنان را برای همکاری و هماندیشی در انجمن کتاب فرا میخوانیم.
رئیس انجمن کتاب فارس ادامه داد: «کتابزی» یکی از ایدههایی است که جوانان این استان، در راستای فرهنگسازی کتابخوانی پیشنهاد دادند و ما نیز از آنان پشتیبانی میکنیم. در این ایده، برداشتهای مردمی از کتابهایی که خواندهاند بررسی خواهد شد تا زمینه را برای گسترش اندیشهورزی و سپس شبکهسازی برای گفتگو درباره هر کتاب آماده شود.
سجاد ایام، دبیر مجمع فعالان کتاب فارس نیز به نمایندگی از ایدهپردازان «کتابزی» در این وبینار گفت: هر کس در زندگی خود، دانش، آگاهی و سبک زندگی ویژه خود را دارد که همه اینها به او دیدگاهی برای اندیشیدن و برداشتهای ویژهای را خواهد داد. در ایده کتابزی، با کنار هم آمدن این اندیشهها، دیدگاهها و برداشتها از کتابهای گوناگون و سپس شناساندن کتاب، هم توان افراد در چگونه خواندن و هم چگونگی بازگویی و شناساندن کتابی که خوانده شده، به سنجش گذاشته خواهد شد.
ایام افزود: در این ایده، هر کسی به یک سفیر و پیامآور کتابی شناخته خواهد شد که افزون بر برداشت خود، جملات مهم کتاب را نیز میتواند از دید خود به دیگران بگوید. که از این گذر، میتوان به فرامتن هر کتاب نیز دست یافت.
دبیر مجمع فعالان کتاب فارس ادامه داد: کسانی که میخواهند در این مسابقه شرکت کنند، میتوانند آثار خود را در یک ویدیویی 3 تا 5 دقیقهای در سامانه این ایده به نشانی http://ketabzee.ir تا روز 30 تیرماه سال جاری همزمان با عید قربان، بفرستند. به آثاری که جذابیت بیشتری داشته باشند، جوایزی اهدا خواهد شد.
نظر شما