مدیرکل کتابخانههای عمومی فارس در این آیین ضمن تبریک هفته کتاب و کتابخوانی و قدردانی از اقدام نیک خیرین کتابخانهساز و کتابخانهیار عنوان کرد: شهرستان گراش از منظر وجود خیرین نیکاندیش در استان فارس مشهور است؛ هرگاه صحبت از کار خیر و نیکاندیشی میشود، نخستین جایی که به ذهن متبادر میشود، شهر گراش است. نیت فرد خیر است که به کار برکت میدهد و زمینهساز ایجاد اتفاقات خوبی میشود.
وی ادامه داد: کار خیری که در حوزه والای کتاب و کتابخوانی انجام شود، نشاندهنده نگاه بلندمدت و آیندهنگرانه خیران و سرمایهگذاری برای آینده است. ساخت این کتابخانه نیز با تلاش خانواده زندهیاد رضا عظیمی به ثمر نشست. ایمان داریم این کتابخانه مأمنی خواهد شد برای کودکان و نوجوانان این شهر که آینده این دیار و کشور به دست توانای آنان رقم خواهد خورد.
منوچهری با اشاره به طرح کتابخانه عمومی عظیمی گفت: این کتابخانه با زیربنای ۱۰۷۰ متر مربع و در دو طبقه ساخته شده است و برای تجهیز آن از بهروزترین و بهترین تجهیزات استفاده شده است و تقدیم مردم خوب گراش میشود. امیدواریم مردم بهویژه کودکان و نوجوانان از این فرصت فراهم شده حداکثر استفاده را ببرند.
به گفته او، اگر بخواهیم کشوری توسعهیافته داشته باشیم باید فرهنگ خود را ارتقاء دهیم. امیدواریم بیش از پیش شاهد حضور چشمگیر خیرین در این حوزه باشیم.
محمود طاهرزاده، فرماندار گراش نیز در این مراسم ضمن ادای احترام به شهدای مدافع حرم و تشکر از خانواده عظیمی عنوان کرد: خوشبختانه در شهرستان گراش همواره خیرین پای کار بوده و هستند که این یکی از نقاط قوت این شهرستان گراش است.
وی ضمن تشکر از خانواده مرحوم عظیمی ادامه داد: درگذشته خیرین در حوزه آموزشی و بهداشتی ورود میکردند؛ اما در حال حاضر در حوزههای دیگر همچون ارتقاء زیرساختهای فرهنگی و توسعه کتاب و کتابخوانی اقدام میکنند که جای قدردانی دارد.
رئیس انجمن کتابخانههای عمومی شهرستان گراش بیان کرد: کتاب و کتابخوانی همواره مظلوم واقع شده است بهویژه در حال حاضر که فضای مجازی دنیای کتاب را آلوده کرده است. اینها دغدغه است در این شرایط باید جوانان را به سمت کتابخوانی سوق دهیم.
به گزارش ایبنا؛ پروژه ساختمان عمومی عظیمی شهر گراش به همت خانواده زندهیاد رضا عظیمی ساخته و ازسوی اداره کل کتابخانههای عمومی تجهیز شده است. این کتابخانه در دو فاز به بهرهبرداری رسید، مرحله نخست آن در سال ۱۳۹۸ و فاز دوم این کتابخانه با اضافه شدن ۵۷۰ متر همزمان با هفته کتاب سال ۱۴۰۱ افتتاح شد.
نظر شما