مشاور فرهنگي رييس جمهور و رييس سازمان اسناد و كتابخانه ملي ايران، برنامههاي مختلف سازمان اسناد و كتابخانه ملي ايران را براي حضور در بيست و دومين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران اعلام كرد.
وي خاطر نشان كرد: براي بازتوليد اين نشريات شوراهايي با عضويت مسوولان نشريات بزرگ كتابخانههاي كشور تشكيل شده است تا اين نشريات در شمارگان محدود تكثير و در اختيار كتابخانهها قرار گيرد. همچنين برخي از اين نشريات در نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران نيز معرفي خواهند شد.
اشعري با بيان اين كه «برخي از كتابهايي كه براي كتابداران و سندپژوهان مفيد است نيز در نمايشگاه عرضه ميشود» تاكيد كرد: براي نمونه كتاب «آموزش خط سياق» كه توسط كتابخانه ملي منتشر شده و كتاب دو جلدي «فهرست منابع لاتين حوزه ايرانشناسي و اسلامشناسي» براي اولين بار در نمايشگاه كتاب تهران عرضه ميشود.
وي يكي ديگر از فعاليتهاي كتابخانه ملي در نمايشگاه كتاب تهران را حضور در نشستهاي سراي اهل قلم دانست و بيان داشت: اين حضور عاملي براي ارتباط با مخاطبان مختلف، ناشران، محققان، عموم مردم، كتابداران و نسخهشناسان خواهد بود.
رييس سازمان اسناد و كتابخانه ملي ايران درباره عضوگيري كتابخانه ملي در نمايشگاه كتاب تهران تصريح كرد: سال گذشته مشكلاتي از جمله ازدحام جمعيت براي عضوگيري ايجاد شد كه در نظم نمايشگاه اختلالاتي ايجاد كرد و عملا بخشهاي ديگر سازمان را تحتالشعاع قرار داد. امسال قرار است عضوگيري با محدوديت خاصي و بيشتر براي استادان دانشگاه و محققان انجام شود.
مشاور فرهنگي رييس جمهور با بيان اين كه «زمان برگزاري ده روزه نمايشگاه كتاب، عملا فضاي كشور را فضايي فرهنگي ميكند» يادآور شد: اين فضاي فرهنگي به گسترش فرهنگ مطالعه و توجه به مقوله كتاب و كتابخواني كمك ميكند. البته مردم نبايد خود را به نمايشگاه كتاب محدود كنند و محققان كه نيازمند منابع مهم داخلي و خارجياند، نبايد به حضور در نمايشگاه بسنده كنند.
بيست و دومين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران از 16 تا 26 ارديبهشت ماه با حضور ناشران داخلي و خارجي در مصلاي امام خميني(ره) برگزار خواهد شد.
نظر شما