به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایینا) در همدان، غلامرضا خاکساری ظهر شنبه در جمع خبرنگاران از برگزاری اختتامیه جشنواره «مشق انتظار» خبر داد و اظهار کرد: این جشنواره دوم اسفندماه در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شده و از برگزیدگان تجلیل خواهد شد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه فرصت ارسال اثر به جشنواره تا ۱۵ بهمنماه بود، ۷۰۱ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که از این میان ۱۲ نفر در بخشهای دانشگاهیان، دانشآموزی، معلمان و بخش آزاد تجلیل میشوند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان با بیان اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی تمام عملکرد و اقدامات بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه است افزود: این سند به نوعی میثاقنامه دانشگاه است و تمام امور باید منطبق با آن باشد.
وی با تاکید بر لزوم انتقال سیره اهل بیت به نسل جوان عنوان کرد: این برنامه در راستای مطالبه رهبری، گسترش فضای انقلابی و معرفت افزایی است.
خاکسار با بیان اینکه برای اینکه این نیاز را سنجیده و این ساختار را داشته باشیم باید در مسائل فرهنگی و اجتماعی اقدامات مثبتی داشته باشیم، خاطرنشان کرد: خوشبختانه آثار خوبی به جشنواره ارسال شد و امیدواریم دوم اسفند شاهد اختتامیهای در خور و شأن این رویداد باشیم.
تجلیل از برگزیدگان طراحی پوستر و خوشنویسی جشنواره «مشق انتظار»
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان نیز با تاکید بر اینکه توسعه عدالت در جامعه و تربیت دانشجویان مومن و متعهد و کارآمد امری ضروری و واجب برای دانشگاهیان است، گفت: بحث مهدویت امیدبخش و تحرک آفرین است و به واسطه اعتقاد به موضوع امامت و مهدویت است که میتوان جامعه را به تعالی فردی و اجتماعی سوق داد.
مهدی مجلسی با تاکید بر اینکه رهبری در بیاینه گام دوم انقلاب بحث عدالت خواهی و عدالت جویی را مقدمه ظهور امام زمان دانستند، افزود: جامعهای که از ظلم دوری کند میتواند این انتظارها را داشته باشد که به سمت عدالت خواهی پیش برود.
وی با بیان اینکه خودسازی و لزوم خودسازی در افراد جامعه به ویژه در جوانان باید به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد، عنوان کرد: وقتی راجع به هنر صحبت میکنیم ناخودآگاه بحث زیبایی متبلور میشود و به این نقطه میرسیم که خلقت و آفرینش مهم است و هنرمندی که با خلق آثار هنری در خلق آفرینش که از فطرت انسان متبلور شده را رقم میزند.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان با اشاره به برگزاری اختتامیه خاطرنشان کرد: هنرمندانی که در جشنواره مشق انتظار آثاری را در پوستر و گرافیک خلق کردند به نوعی ارتباط دلی نیز برقرار کردند و در لحظه ای که آثار را مینوشتند بدون شک لحظهای ارتباط با امام زمان هم داشته و این میتواند جنبه مثبت برای ما باشد.
وی اضافه کرد: جشنواره ملی مشق انتظار از سری جشنواره ملی فرهنگی علمی مهدویت است که در سراسر کشور در حال اجراست و از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان فرصت این جشنواره است.
مجلسی با بیان اینکه دانشگاه آزاد همدان با مشارکت معاونت امور مدارس سما و بنیاد مهدویت متولی این جشنواره است که در دو قالب طراحی پوستر و خوشنویسی نستعلیق برگزار میشود افزود: این جشنواره در سه حوزه برگزار میشود که محورهای برنامه در کمیته علمی ارائه میشود و فرایند اجرای برنامه از فروردین ماه آغاز شد.
وی با اشاره به موضوعات سومین جشنواره علمی، هنری و فرهنگی «مشق انتظار» اظهار کرد: این جشنواره با موضوعات جشنواره مهدویت و آمادگی برای ظهور، مهدویت و تمدن نوین اسلامی، مهدویت و عهد و همدلی منتظران، آیات، احادیث و اشعار مرتبط با انتظار برگزار شد.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان خاطرنشان کرد: جشنواره در سه بخش دانشگاهیان، بخش آزاد و بخش دانشآموزی است که آثار فاخری نیز ارسال شده است.
وی با بیان اینکه ۷۰۱ اثر فاخر ارزشمند در دو رشته طراحی پوستر و خوشنویسی به دبیرخانه رسیده است گفت: در مراسم اختتامیه قرار بر این است که لوح تقدیر و تندیس و جوایز نقدی به برگزیدگان هر بخش اهدا شود.
ارسال ۳۴۴ اثر خوشنویسی در بخش دانشآموزی جشنواره «مشق انتظار»
معاون امور مدارس سما در دانشگاه آزاد اسلامی همدان نیز گفت: سومین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری در کشور برگزار میشود که توسط دانشگاه آزاد همدان نیز پیگیری و در حال انجام است.
حمیدرضا مظاهری با بیان اینکه ۸۵۰ مدرسه سما در این جشنواره مشارکت دارند گفت: ارسال آثار در بخش خوشنویسی در دستور کار مدارس قرار گرفت و در مجموع ۳۴۴ اثر در بخش دانشآموزی و کارمندی بدست ما رسید که در اختتامیه از دانشآموزان و کارکنان آثار برتر تقدیر خواهد شد.
وی اضافه کرد: در این جشنواره به یمن این جشنواره سهشنبههای مهدویت را نیز در نظر گرفتهایم که یکی از برنامههای فاخر است که هم خانوادهها و هم دانشآموزان در حال فعالیت در آن هستند.
نظر شما