ابراهیم کریمی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، با اشاره به اعطای مجوز شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران برای عرضه کتاب در کیوسکها، عنوان کرد: اجرایی شدن این کار اشکال دارد، زیرا اگر کانال عرضه کتاب بیشتر شود امکان عرضه شبهکتاب و کتابهای نازل افزایش پیدا میکند که بسیار جای تاسف دارد.
وی با بیان اینکه اگر قرار است چنین طرحهایی اجرا شود، بهتر است با اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران هماهنگی شود، گفت: مشورت با اتحادیه بهعنوان مهمترین تشکل صنفی حوزه نشر و کتابفروشی برای عرضه کتاب ضروری است، من نگرانم که اگر در این محلها بدون نظارت اتحادیه، کتاب عرضه شود، اتفاقهای خوبی نیفتد.
کریمی افزود: در ایستگاههای مترو و مجتمعهای تجاری، شاهد عرضه کتاب با تخفیفهای ۵۰ تا ۶۰ درصدی هستیم؛ کتابهایی نازل و کمارزش که به دست مردم میرسد؛ بنابراین ممکن است پای کتابهای غیرمجاز به این کیوسکها باز شود؛ به همین دلیل معتقدم بهتر است با اتحادیه هماهنگ شود.
رعایت اخلاق حرفهای یک اصل است
رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران در ادامه درباره نشست هفته جاری هیئتمدیره اتحادیه با نماینده فروشندگان کتابهای درسی گفت: ناشران کتابهای کمکدرسی از فروش مستقیم کتاب از سوی ناشران در مراکز آموزشی و عرضه این منابع با تخفیفهای غیرمتعارف گلایه داشتند که شنونده صحبتهای آنها بودیم.
وی افزود: در این حوزه بهتر است ناشران، اخلاق حرفهای را رعایت کنند و کتاب از کانال کتابفروشیها فروخته شود، تا درآمد و سود داشته باشند.
کریمی ادامه داد: اینکه ناشران، کتاب را با تخفیف بیشتر به واحد آموزشی بفروشند، به مرور زمان موجب تضعیف بنیه و توان اقتصادی همکاران کتابفروش میشود و این موضوع به نفع صنعت نشر نیست.
وی با اشاره به رایزنی برای حل این مسئله گفت: در تلاشیم برای پیگیری این موضوع با این گروه از ناشران دیدار و گفتوگو داشته باشیم که اخلاق حرفهای را رعایت کنند.
به گزارش ایبنا؛ یکشنبه ۲۲ مهرماه، سعید بیگی، مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران اعلام کرد که مجوز فروش تنقلات، کتاب و صنایع دستی از سوی این کیوسکها اخذ شده است.
نظر شما