یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۸
ابزارهای آموزشی مؤثر برای معرفی فرهنگ و تاریخ

رئیس کتابخانه و موزه ملی ملک گفت: بازی‌های رومیزی و فکری می‌توانند به عنوان ابزارهای آموزشی مؤثر برای معرفی فرهنگ، تاریخ و هنر موجود در موزه‌ها عمل کنند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، رئیس کتابخانه و موزه ملی ملک از برگزاری نخستین ماراتن طراحی بازی محیطی و رومیزی «بازیتن» موزه‌ای با محوریت کتابخانه و موزه ملک خبر داد.

در این رویداد ۳ روزه (که از ۱۳ تا ۱۵ آبان‌ماه برگزار می‌شود) تعداد ۱۸ نفر از طراحان بازی به صورت گروهی در ۶ تیم اقدام به طراحی بازی رومیزی و محیطی با محوریت موزه می‌کنند.

رئیس کتابخانه و موزه ملی ملک اظهار کرد: بازی‌های رومیزی و فکری می‌توانند به عنوان ابزارهای آموزشی مؤثر برای معرفی فرهنگ، تاریخ و هنر موجود در موزه‌ها عمل کنند. از طریق طراحی بازی‌هایی که به صورت مستقیم به اشیاء و تاریخچه موزه مرتبط هستند، بازدیدکنندگان می‌توانند اطلاعات مفیدی را به صورت سرگرم‌کننده یاد بگیرند و ضمن افزایش حس رضایتمندی ترغیب شوند تا دوباره از موزه‌ها بازدید کنند.

او افزود: بازی‌های فکری و رومیزی به بازدیدکنندگان این امکان را می‌دهند که به صورت گروهی و در قالب افراد مختلف با یکدیگر تعامل داشته باشند. این امر باعث افزایش تعامل اجتماعی و ایجاد ارتباطات جدید میان افراد می‌شود و تجربه بازدید از موزه را مثبت‌تر و به یادماندنی‌تر می‌کند.

خوراکیان گفت: این برنامه با همکاری خانه خلاق و نوآوری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، ستاد توسعه فناوری های فرهنگی و نرم معاونت علمی ریاست جمهوری و صندوق پژوهش و فناوری صنایع خلاق برگزار می‌شود و در پایان این رویداد پس از داوری بازی‌های طراحی شده از ایده برگزیده در بخش بازی رومیزی و بازی محیطی تقدیر می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها