یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۳
سفر قصه‌های نویسنده جنوبی به قلب کودکان

بوشهر - قصه‌ها می‌توانند پلی باشند میان گذشته و آینده و با حمایت از نویسندگان این حوزه می‌توانیم به ساختن جامعه‌ای بهتر و آگاه‌تر کمک کنیم. نویسنده‌ای چون عرب‌زاده به تازگی موضوعات جدیدی را به زبان قصه برای نسل امروزی روایت می‌کند.

سرویس استان‌های خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) - علی هوشمند اول، شاعر: قصه‌گویی یکی از قدیمی‌ترین و مؤثرترین روش‌های انتقال فرهنگ، ارزش‌ها و آموزه‌ها در جوامع مختلف است. قصه‌ها نه تنها سرگرمی هستند، بلکه می‌توانند به عنوان ابزاری برای آموزش و تربیت نسل‌های آینده عمل کنند. اهمیت قصه در جامعه به قدری است که می‌تواند به شکل‌گیری هویت فرهنگی و اجتماعی افراد کمک کند و آن‌ها را با تاریخ و ارزش‌های خود آشنا سازد.

در این راستا، مسعود عرب‌زاده، نویسنده جوان بوشهری در تازه‌ترین اقدام خود پروژه ۲۰ جلدی «هم محله دریا» را آغاز کرده که تاکنون سه جلد از این مجموعه به نام‌های «فوتبالیست‌ها و خورشید گویان» معرفی شهید روحانی «محمدحسن ابراهیمی»، باغ دایی محمد شهید روحانی «صادق گنجی»، روزنامه دریایی شهید «نادر مهدوی» منتشر شده است. عرب‌زاده در برنامه رادیویی نخل قامتان بسیج نیز از کتاب‌های دیگری در رابطه با سایر شهدای استان نام برد. قبل از این نیز او کتاب قهرمان قصه مادر بزرگ، معرفی شهید «رئیسعلی دلواری» با تیراژ ۱۵۰۰ نسخه پرداخته بود که بازتاب خوبی در جامعه داشت.

در گفت‌وگویی عرب‌زاده اشاره کرده، مجموعه این قصه‌ها بهانه‌ای برای نوشتن شد که بگویم انتشار کتاب‌های قصه با مضامین شهدا، یک تحول بزرگ و ارزشمند به شمار می‌آید. عرب‌زاده با پیشینه مطالعه تاریخ استان و درک درست از شخصیت‌ها با استفاده از داستان‌پردازی، نه تنها یاد و خاطره شهدا را زنده نگه می‌دارد، بلکه به نسل جدید این امکان را می‌دهد که با فداکاری‌ها و ایثارگری‌های این بزرگ‌مردان آشنا شوند. این نوع قصه‌ها می‌توانند به کودکان و نوجوانان کمک کنند تا ارزش‌های انسانی، شجاعت و وطن‌پرستی را درک کنند و در زندگی خود به کار ببرند.

حمایت از چنین نویسندگانی نه تنها به ترویج فرهنگ کتابخوانی کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به ایجاد یک جامعه آگاه و متعهد به ارزش‌های انسانی منجر شود. با شناسایی مسعود عرب‌زاده و آثارش، می‌توانیم به نسل آینده این پیام را منتقل کنیم که داستان‌ها می‌توانند در شکل‌گیری شخصیت و هویت آن‌ها نقش بسزایی داشته باشند.

همچنین قصه‌ها می‌توانند پلی باشند میان گذشته و آینده و با حمایت از نویسندگان این حوزه می‌توانیم به ساختن جامعه‌ای بهتر و آگاه‌تر کمک کنیم. نویسنده‌ای چون عرب‌زاده به تازگی موضوعات جدیدی را به زبان قصه برای نسل امروزی روایت می‌کند. این کار نه تنها نشان‌دهنده عشق و تعهد او به فرهنگ و تاریخ کشورش است، بلکه به ما یادآوری می‌کند که داستان‌ها می‌توانند به ابزاری قدرتمند برای آموزش و الهام تبدیل شوند.

عرب‌زاده با نوشتن داستان‌هایی که به زندگی و شخصیت شهدا می‌پردازد، به کودکان و نوجوانان این امکان را می‌دهد که با قهرمانان واقعی کشورشان آشنا شوند و از آن‌ها الهام بگیرند. این نوع قصه‌ها می‌توانند در ذهن و قلب کودکان و نوجوانان تأثیر عمیقی بگذارند و آن‌ها را به سمت ارزش‌های انسانی و ملی سوق دهند. او با هر داستانی که می‌نویسد، دنیای بهتری را برای نسل آینده متصور می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین